Симболот на Нато

• Креатор на темата Креатор на темата babarogle
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 април 2009
Мислења
23
Поени од реакции
2
Би сакал а да знам дали некој може да ми го дешифрира што значи симболот на Нато неговиот знаг пред седиштето во Бристол

како може само вакви глупости да бидат пишани???:uvo: па општа култура и знаење да се немало бе
:tapp: аман после не ебеле Грцине па не ебат кога завршуваат факултети без да знаат како изгледа компас:tapp:

како може само вакви глупости да бидат пишани???:uvo: па општа култура и знаење да се немало бе
:tapp: аман после не ебеле Грцине па не ебат кога завршуваат факултети без да знаат како изгледа компас:tapp:[/QU

Додека размислуваме како неемо,дека глупости пишуваме,би го замолили немо да го стави на кајгана знакот на Нато пред Брисел што стои,и нека го даде своето мислење,бидејки баба рогле какао што разбрав бара објаснување на симболот а не глопости се поставувале на форумов,и ако нема објаснување подобро и да не пишувал пост,попаметен ке бил.Според мене симболот нешто многу полошо од она што ние си замислуваме.

:tapp: аман после не ебеле Грцине па не ебат кога завршуваат факултети без да знаат како изгледа компас:tapp:[/QU

Додека размислуваме како неемо,дека глупости пишуваме,би го замолили немо да го стави на кајгана знакот на Нато пред Брисел што стои,и нека го даде своето мислење,бидејки баба рогле какао што разбрав бара објаснување на симболот а не глопости се поставувале на форумов,и ако нема објаснување подобро и да не пишувал пост,попаметен ке бил.Според мене симболот нешто многу полошо од она што ние си замислуваме.
Flag_of_NATO.svg

Еве го знамето на НАТО нато наше злато.
Инаку самото знаме преставува новогодишен лампион во типот на ѕвезда. :baeh:

Flag_of_NATO.svg

Еве го знамето на НАТО нато наше злато.
Инаку самото знаме преставува новогодишен лампион во типот на ѕвезда. :baeh:

Добро за знамето но ни треба уште сомоликата на НАТО,или статуата поставена пред седиштетео на НАТО во Брисел за да можеме да дебатираме.

Добро за знамето но ни треба уште сомоликата на НАТО,или статуата поставена пред седиштетео на НАТО во Брисел за да можеме да дебатираме.

Во право си ништо од ова не е коициденција. Се е масло на Ахмед. Се има он смислено.

http://www.ilovecode.com/pics/nato.jpg

http://www.nato.int/pictures/1998/981217/b981217j.jpg

Се се врти околу божиќ и лампионите.
Не е ни ова видео коициденција кога Aхмед ни се обраќа:

Znaci iako ne mislev na ovoj simbol mislev na drugiot sto spoi pred sedisteto vo nato,kako spomenik,no preku ovie simboli mozema da go aebelezime krstot koj e zarvoren so dva kruga,za da ne moze energija od kosmickiot simbol krstot da se siri tuku ednostavno energijata e zatvorena vo tie krugovi,bez da se siri nadvor od tie dva kruga.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom