Нова дискотека?

• Креатор на темата Креатор на темата TargeT
  • Време на започнување Време на започнување

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
Веб-сајт
www.vicoteka.blogspot.com
Дали на Скопје му фали една нова, огромна дискотека, што би собирала барем 8000 луѓе?

Мене искрено не ми фали. Не сакам толку многу гужварници, поготово не со 8.000 луѓе. Ама и ти малку претера... Ние немаме толкава спортска сала, па дискотека да правиме :wink:

Инаку, нека има - зошто да не.

TargeT напиша:
Дали на Скопје му фали една нова, огромна дискотека, што би собирала барем 8000 луѓе?

i da se napravi moze da se napolni samo ako dojde pak ceca vo skopje ili ako donesat nekoja svetska grupa ili pejac/ka.
so se odnesuva do mene podobro neka se napravi sala so ke zbira tolku luge otkolku diskoteka.

Fali edna golema diskoteka ama ne preterano, da receme kolku 2x La Fabrique. Diskotekite vo gradov se malce i zatoa sekoj vikend vo niv i pred niv e "stegano" :je:Epa neli sinot na gradonacalnikot, Koki Kostovski ke ja pretvora stokovnata kukja Tipo vo diskoteka?

poarno bi bilo nov kompleks,so povise raboti.....kafici,barovi,klubovi (i so bina) i taka.......plus diskoteka.....

TargeT напиша:
моментрално е во тек еден таков проект,Коки кометал го има земено Метропол,и наводно ќе направел боом дискотека,на светско ниво...скептична сум во врска со информацијава,али останува да се надеваме:se_ molam

LouWeed напиша:
poarno bi bilo nov kompleks,so povise raboti.....kafici,barovi,klubovi (i so bina) i taka.......plus diskoteka.....

Е ова е веќе подобар план.Нека биде толку големо ама да не биде само дискотека,да биде со повеќе намени и со повеќе подиуми.Ама дефинитивно треба нешто ново кај нас

TargeT напиша:
кај Лоу собира...
и ја сум сериозна

mary_jane напиша:
моментрално е во тек еден таков проект,Коки кометал го има земено Метропол,и наводно ќе направел боом дискотека,на светско ниво...скептична сум во врска со информацијава,али останува да се надеваме:se_ molam

I shto so proektot na Koki :)
I Nikica dole kje prai u podrumot ushte edna :)
Ali ok..sekoj si ima sopstveno viduvanje za diskoteka..club ili whatever.. za mene toa e uste eden..dva..tri...PROCESS-A.
ma whatever...

јас знам дека Камењар ќе отвара во Метропол, и имам информации дека е при крај и дека ќе било нешто поразлично и доста добро

prvo sala so 8000 luge pa posle diskoteka najiskrajno dobro e i so ovie diskoteki sho gi iame

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom