Што правите кога ќе се разнежните?

• Креатор на темата Креатор на темата Stre3T Danc@
  • Време на започнување Време на започнување
Idiot od zensko sum ne sakam romantiki ne se razneznuvam i ligushki mi deluva, se razneznuvam pred mrtov coek demek kolku bese fin taka da neznost nema ahahah

не се разнежнувам ....е добро де се ранежнувам не ме гледајте така се понашам ко мало дете тогаш:kesa:

А демек тоа е нешто лошо??

Еве и јас, иако сум машко си имам свои моменти, иако не се баш најчести, кога сум таков нежен. Ми се гушка, па тогаш си го гушкам душичето... Ама стока сум јас, не знам да го зачувам тој момент, ми се пушта раката.. Се потсеќам колку мек клиторис има. Знам дека се пали кога сум таков, па го искористувам тоа. Од нежно меченце станувам напалено магаре. Натаму ја знаете приказната :vozbud:

Често ме фаќаат тие моменти кога се разнежнувам и најчесто веднаш му се јавувам на дечкото, му кажувам колку ми фали, дека сакам што поскоро да се видиме, дека го сакам, не можам без него, тралалала... и сето тоа придружено со солзи.
И неговата реакција скоро секогаш е: "Црвче, тебе ти се ебе ли???":icon_redf

Често ме фаќаат тие моменти кога се разнежнувам и најчесто веднаш му се јавувам на дечкото, му кажувам колку ми фали, дека сакам што поскоро да се видиме, дека го сакам, не можам без него, тралалала... и сето тоа придружено со солзи.
И неговата реакција скоро секогаш е: "Црвче, тебе ти се ебе ли???":icon_redf
И твојот одговор е да :)
Па коа ке се разнежнам....па...ме си имам и ја свои моменти коа ке се разнежнам Романтичен сум :) Коа ке се разнежнам....сакам да ја напунам кадата со вода и купка и да има парчиња листови од ружа по цела када. И да ја изненадам партнерката коа ке влезе у купатилото :) И да и речам...Бејб...ова е за тебе!...и она ке рече као шо реагира секое женско коа ке се разнежни: ООооооОооо! И јас да да...па ке си легнеме голички у кадата...па фино лепо пенетрација мека...па уште една па побрзо побрзо НАЈБРЗОО!...

серотонинот завршува работа...се осеќам убаво...тогаш единствено не се замарам со детали.

Ретко искажувам емоции, скоро ич. Единствено се дечко можам, со друга личност не. Така да ако се разнежнам во негово присуство добро, инаку си молчам, не се ни приметува.

Го галкам,гушкам,бацувам...станувам најмилото суштество на планетава :pipi:
иако се разнежнувам секогаш кога е до мене..на мсн...преку пораки...коа збориме на телефон СЕКОГАШ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom