Што правите кога ќе се разнежните?

• Креатор на темата Креатор на темата Stre3T Danc@
  • Време на започнување Време на започнување

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Како се однесувате кога емоциите ве совладуваат? Кога ви се случува тоа? Дали е во позитивна смисла или негативна? Дали се депримирате од некои факти кои гогледувате кога се преипитувате во врска со вашите чувства? Што правите во моменти на разнежнување? Што посакувате да направите во тие моменти?

Кроток сум како мече и предам како маче :).

Мислам дека под “разежнување“ не подразбирам исто што и авторот на темата, ал ипак ќе си кажам според моето гледиште за поимот. :)
Обично кога ќе се разнежнам сакам да го тормозам партнерот, да го гмечам, да го штипам, гризам, удирам ( по малце :))) ) итн. Во поголемиот број случаи си ја знам границата кога тормозењето преминува во болка, а некогаш, во екстремни ситуации доаѓа до ниво на модра уста или зелено рамо. :kesa:
А па во ептен ектремни ситуации сакам само да се гушкам. :pos:

Хехе, исто и ја... Сакам да се гушкам тогаш итн.:pipi:
Па добро не се гушкам многу, ама сум опуштен итекако и чувството за допир ми регистрира позитивни работи :pipi:.

Ако се разнежнам во рандом момент - му пишувам порака, му се јавувам, се лигавам на скајп.. Било што од тоа.
Ако се разнежнам кога сум со него - сакам само да го гушкам и да го галкам. Дур не заспијам...:)

не се разнежнувам ....е добро де се ранежнувам не ме гледајте така се понашам ко мало дете тогаш:kesa:

Е тогаш ептен глупаво се понашам,како мало дете,и зборувам неповрзано,се смешкам,се галам и ич не се бендисувам кога се разнежнувам...

се лигавам,мн сакам да се мазам тогаш...:back:

Зависи. Најчесто разнежувањето е позитивно, така да сум онаква, весела, насмеана, се смешкам без потреба. Фина сум. :) Не се лигавам, ама сакам да се бакнувам многу тогаш. Сепак не претерувам, секогаш гледам да не замарам. :smir:

Koga ke se razneznam sakam da se guskam, da se galam, da se baknuvam popoleka...

Кршам чаши во кафана.

Кога се разнежнувам, му пеам. Или евентуално се дрочам и мјаукам околу него, се галам апсолутно лавовски, се мазам и сакам да ме тинтри. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom