Плетенки

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Отварам посебна тема за плетенки, бидејќи има 10000 начини на кои можат да се носат. Еве сега дел од нив, а се надевам и вие ќе ја дополните темава со интересни плетенчиња:icon_lol:

Модерни плетенки

Плетенките се нов моден тренд, но постојат неколку работи што морате да ги знаете и примените ако не сакате да изгледате како ученичка или евентуално извидничка. Имајте на ум дека плетенките, барем оние што сега се "ин", треба да се носат ненаметливо и со стил. Погледнете како. Адам Рид, стилист, тенка
Moderni-pletenki-2.jpg
плетенка сплел над левото, и нешто покуса над десното уво, а преостанатата коса со помош на преса ја направил брановидна. Ако преферирате плетенка и рамна коса, тогаш наместо да ја виткате косата внимателно испеглајте ја. И како идеја, да речеме, можете да направите плетенка високо над челото, што ќе наликува на венче, потоа само на едната половина на главата ...

Moderni-pletenki.jpg

Moderni-pletenki-4.jpg

Moderni-pletenki-7.jpg

Отсекогаш плетенките ми се гледале како интересна фризура. Еве некои слики
vp.braid.jpg
crown08.gif
Braid-ju.jpg

zoepfe_xl.jpg

http://www.braidsandmore.de/gallerie1.html

imav vakva kosa
foto21_g_1.jpg
2 meseca ja nosev i nikogas poveke ne bi ja pravila taka , mnogu e macno za odrzuvanje i teska e mnogu i pri raspletuvanjeto mislam deka pola kosa mi opadna :( a i bev kako kango odvaj ja ispraviv

img21.gif

img24.gif

braids_gif.jpg

bh-braids.jpg

Eве некои сликички, иначе јас не носам плетенки, имав еднаш внатрешни:tapp: ( се измачив :icon_roll) и никогаш повеке :icon_lol:

ја многу сакам долги плетенки..лееее ептен!оваа лето размислував, ама нишо не бидна!Ај другото...

јас многу ги сакам внатрешните...среќа шо мама знае да ми плети:kesa:

не сакам плетенки....Никогаш не сум ја носела така косата не ми стојт некако а и глупо ми е да одам со плетенки

Во средно обожавав плетенки, многу често ја носев во тој облик косата. Не ги држев долго време, не изгледаа убаво, една недела и нови плетев =)

Кога ке ме нервира косата дека ми е долга знам да си сплетам плетенка обична ама тоа за по дома, додуше се дешавало и да искочам со плетенка. На долга коса па убаво стои плетенка.
Мали плетенчиња сакав како помала сега не фала:)

баш ИН се плетенките оваа година
french-braid.jpg

jessica_alba400.jpg

lindsay_lohan400.jpg

Ги неќам, не знам да ги праам, не ми стојат, освен гоwема најобична, која исто така не знам да ја правам, а и заборавам дека постои, најголемиот дел од времето. :icon_lol:

Не ми се убави.. Незнам зошто ама многу селски ми изгледа кога ќе видам некоја девојка со плетенки. Ме потсеќа на девојка со 2стомни во рацете брза на селската чешма :pos2:
Ни сум носела, ниту пак ќе носам...

Седам дома пија..:kafe: и гледам тема плетенки и отварам и ...:icon_eek::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: :music5:

kako mala nekogas sama si ja pletev celata koasa so mali pletencinja ili pa fnatresi si pletev ama sea nema sansi nesakam nekako mn detsko mi izgleda i sea me mrzi i na drug da pletam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom