МАКЕДОНЕЦ ДОБИ ПОЛОВИНА МИЛИОН ЕВРА ОД ГРЧКА СПОРТСКА ОБЛОЖУВАЛНИЦА

• Креатор на темата Креатор на темата zverka
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 декември 2007
Мислења
178
Поени од реакции
5
haahahah dali nekoj gledase televizija ahahhah barem im gi zemavme parive na grcistava

Македонец ја испразни благајната на спортска обложувалница во Грција. Со три натпревари успеа да спечали половина милион евра. Порталот Кирилица ја објави веста дека синоќа во кафуле во Скопје среќниот добитник еуфорично ја прославил добивката.
Натпреварот помеѓу Порто и Манчестер Јунајтед го направи побогат за половина милион евра. Лицето кое не сака да го открие сопствениот идентитет во обложувалница во Грција ги уплатил натпреварите помеѓу екипите на Челзи – Ливерпул , Баерн – Барселона и Порто – Манчестер Јунајтед.

Според информациите кои ги пренесува порталот Кирилица, среќниот добитник уплатил 100,000 евра на едно ливче кое за него било повеќе од среќно. Тој со сигурност е Македонецот кој досега добил најголема сума од спортска обложувалница.

Според информациите кои ги добивме од сопствениците на македонските обложувбалници најголемата сума која може да се исплати во Македонија за едно уплатено ливче изнесува 500,000 денари.

Досега ниту еден Македонец ја нема добиено најголемата сума која може да ја исплати обложувалница во нашата држава. Добивката од половина милион евра веројатно само ќе ги подгрее надежите на сите оние кои се чести посетители и поддржувачи на спортските натпревари.

:baeh::baeh::baeh::baeh:

Ама Молошоски го зафркна, предупреди наши граѓани да не патуваат во грција.:helou:

Што ке ги подгрее надежите коа овој уплатил 100 000 евра на 1 ливче. А ако не му биле проблем тие пари тогаш незнам до колку ке му го зголеми богаството.

Велигден, Први мај, полни автобуси дебили ќе ја оправат економијата Грчка која овој човек ја довел до колапс.

Затоа сега сите во акција,куќите под хипотека и да ги нападнеме Грчките обложувалници,има да ги направиме дар-мар.:tapp:

Коментари на Кирилица...

Kaa prvo u grcija ima samo edna kladilnica i toa drzavna , tamu edvaj bi primile uplata od 1000 evra ne pa li od 100 000 a kaa vtoro on ke uplate 100 000 evra na tocni rezultati ili pa greska su razbral , a za prvoto milion posto nema u grcija uplateno 1
Djoke, Kavadarci на 17.04.2009 во 00:10

Ova prikazni za mali deca ! Pogodeni rezultatite ha ha! So go palite narodot i taka e napaten. 100 000 evra u Bwin ne primaat uplata a kamoli u nekoja bedna kladilnica vo grcka !
Doki, Skopje на 16.04.2009 во 23:53

Како ги пренел парите во грција. Прво тој извршил криминал со тоа што ги изнел парите од Македонија, а да не правиме муабет за тоа како планира да ги внесе:
Баци, Велес на 16.04.2009 во 16:06

Ja kolku sto se razbiram od kladenje ova ne e vozmozno. Ako gi igral cisti site 3 utakmici za 100 hiljadi bi dobil 2 miljona. Ako igral nekoj sistem 2/3 ili 1/3 ili nesto slicno pak ne mi izlaga matematikata deka za 100 iljadi bi dobil 500, ili greska sum ? Ili mozebi vo grcija vazat grugi koeficienti za makedonci :)) Taka da mislam deka ova e finta na kladilnicive za da privlecat povece ljugje da se kladat, posto sekoj koj ce cue za vakvo nesto odma ide u najbliskata kladilnica so nadez deka i na nego ce mu se sluci vakva dobivka.
Karamanlis, Solun e nash. на 16.04.2009 во 13:50

Кирилица вопоследно време објавува многу непорверени текстови сервирани од грчките служби...

треба да се проверат

Кирилица вопоследно време објавува многу непорверени текстови сервирани од грчките служби...

треба да се проверат

Зошто не спомнале како секоја вечер Грците “растураат“ по казината низ Македонија,за кој добивката од 500 000 евра е само “бакшиш“ за крупијеата.:smir:

Еве и други најнови вести од Грција:

1. ЗА МАКЕДОНЦИТЕ БЕСПЛАТНИ ЧАДОРИ И КОКТЕЛИ НА ПЛАЖИТЕ НА ХАЛКИДИКИ. :vozbud:

2. ВО СИТЕ ПРОДАВНИЦИ ВО СОЛУН И АТИНА ГОЛЕМ ПОПУСТ. СО МАКЕДОНСКИ ПАСОШ КУПУВАШ ЕДНО - ДОБИВАШ ПЕТ :vozbud:

3. ГОЛЕМА ПРВОМАЈСКА ЗАБАВА НА ПЛОШТАДОТ ВО АТИНА !!!! МАКЕДОНСКА ПАТРИОТСКА ВЕЧЕР СО НАЈПОЗНАТИТЕ МАКЕДОНСКИ ПЕЈАЧИ: ВОЈО СТОЈАНОСКИ, ВАНЧО ТАРАБУНОВ, ОРЦЕ СТЕВКОСКИ... :vozbud:

Затоа драги Македонци навалете и потрошете ги вашите пари во Грција, ветената земја....:tapp::tapp::tapp:

Безвеза вест, се прави муабет за некој што ставил 100.000 евра на листе а добил 500.000. Некој да ги соголи со 50 денари да, а не вака со активни коцкари што не им чуе за 100 илјади :vozbud:

Безвеза вест, се прави муабет за некој што ставил 100.000 евра на листе а добил 500.000. Некој да ги соголи со 50 денари да, а не вака со активни коцкари што не им чуе за 100 илјади :vozbud:

Тоа и викам,Грците секоја вечер оставаат по казината низ Македонија милиони евра,па никому ништо.

Со среќа нека му се ама тоа шо викате најголема добивка да точно е ама тој шо добил 500,000 денари нема уплатено за 100,000 евра тука е проблемот, голема добивка голема уплата:nesum:

Со арно нека си ги троши. хехеех

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom