Кичево

• Креатор на темата Креатор на темата Стрелец
  • Време на започнување Време на започнување

Стрелец

El Mariachi
Член од
23 јануари 2005
Мислења
910
Поени од реакции
10
Веб-сајт
www.tj-hosting.com
Таму има најубав бурек во целиот свет и таму се најубавите девојки од цела Македонија!

kicevo_01.jpg

kicevo_02.jpg

kicevo_03.jpg

kicevo_04.jpg

kicevo_05.jpg

kicevo_06.jpg

Hmmm fali me usto oti ke te raskinam ili slichno :) se se ama nemate ubavi momi.. imash nekoja vnuka kako za mene da vidime koj kvalitet e? :) mislam u ubavina :)

А бе темава за момите кичевски или за бурекот беше:icon_lol:
Ај веќе кога и за двете праите муабет, момите се арни, ама има и поарни (иако и ја сум од кичевско по потекло), а бурекот мх мх мх...ПОАРЕН НЕМА:pehar:

Стелец, абе да не ти умре циганката?

Буковец напиша:
Од Ехлоец, после Извор Кичевски...мора да го знаеш ако си од Кичeа :))
Го зна, ебаго!:)
Ехлоец, мијачко село опкружено со брсјачки села наоколу...:)
Не знам дали ти знаеш дека потеклото на луѓето од Ехлоец е од пределот на Мала Река и на денешната територија се доселени пред двеста и нешто години.

Стрелец напиша:
Го зна, ебаго!:)
Ехлоец, мијачко село опкружено со брсјачки села наоколу...:)
Како последните мохиканци или еднорози сме таму горе:))))))))

Стрелец напиша:
Не знам дали ти знаеш дека потеклото на луѓето од Ехлоец е од пределот на Мала Река и на денешната територија се доселени пред двеста и нешто години.

Ми има баба ми нешто објаснувано, од старо село кога дошле пред околу 200 години. Релативно ново е Ехловец, иако 3 пати има горено :))

А ти баш од Кичеа си, или од околијата си по потекло барем?

pozdrav do site Kicevcani i Kicevcani po poteklo kako mene:). Dedo mi e od Kicevo pradedo mi od Rastani prababa mi od Iziste:) iako ne sum bil po tie sela. A burekot treba doprva da go probam. Inaku Kicevo e OK grad so dobar bulevar osloboduvanje:)

Браво бе Slack!:)
Мајка ми учителка била во Раштани на почеток од нејзината кариера!:)
А од Ижиште имав неколку пријатели и колеги!

Буковец... Од градот сум, а и уште други две генерации пред мене се од градот... Роден сум во Кичево и на 7-годишна возраст сме се преселиле во Скопје!

А бе Стрелец јас сеа сфатив дека ти уствари исто како мене мислиш ама пошто си Кичевчанец а тие/ние сме малце табиетлии и ми контрираш хехе

Па прашање е дали јас мислам како тебе или ти како мене!:)))
А за тоа ’табиетлии’, I agree!:)

btw, еве неколку слики од старо Кичево:

oldkicevo_01.jpg

oldkicevo_02.jpg

oldkicevo_03.jpg

oldkicevo_04.jpg

oldkicevo_05.jpg

oldkicevo_06.jpg

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom