Новата Ford Fiesta

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan_g
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Денеска добив SMS порака од МИ-ДА дека во понедалник (06.04) пристигнувала новата Фиеста во салонот па ме поканија на коктел затоа што пред 3 месеци зедов Форд Фокус.Мене колава стварно многу се допага па реков да видам што мислите вие за новата Фиеста.За цените незнам точно колку ке се движат ма да понедалник че се распрашам све детално и за цени и опрема и ке ве информирам.
Прегледај го приврзокот 10660
Прегледај го приврзокот 10663
Прегледај го приврзокот 10661
Прегледај го приврзокот 10662

Ја видов на паркинг во центар бела со натписи од ми-да :wink: со 4 врати модел убава беше ... иначе на премиера во париз бев на саемот и со 2 врати моделот беше фантазија :vozbud: ... исто и новата форд ка беше убава ама помала :helou:

ако најдам слики од нив ќе ги постирам

ja iam postara fiesta.ali ovaa e avionce.mn jaka kolicka.

Овие цените ти се за старата Фиеста. Ги прочитав и срце ќе ме стрефеше, поевтина да беше новата верзија од старата (што ја купив пред 5/6 месеци)

Ова е за старата Фиеста, онаа за која ги чистат залихите...
Новата ќе биде околу 13 илјадарчиња за основната верзија. Сеуште нема ценовник.

Количево е екстра на изглед. Многу подобро изгледа од старата Фиеста.
Е сега уште да видиме каква опрема ќе понудат и за која цена па потоа ќе можеме да оцениме дали се исплати купување на вакво нешто. :)

Денеска добив SMS порака од МИ-ДА дека во понедалник (06.04) пристигнувала новата Фиеста во салонот па ме поканија на коктел затоа што пред 3 месеци зедов Форд Фокус.Мене колава стварно многу се допага па реков да видам што мислите вие за новата Фиеста.За цените незнам точно колку ке се движат ма да понедалник че се распрашам све детално и за цени и опрема и ке ве информирам.
Прегледај го приврзокот 10660
Прегледај го приврзокот 10663
Прегледај го приврзокот 10661
Прегледај го приврзокот 10662
cccc јас ја имам пред оваа може да ја вратам и оваа да си ја земам постои таква опција :vozbud:

Ова е за старата Фиеста, онаа за која ги чистат залихите...
Новата ќе биде околу 13 илјадарчиња за основната верзија. Сеуште нема ценовник.
неможе да биде 13 иљади, кој кур. се меша во граници на повисока класа возила. ако така иде секој модел поскап да биде, сме ебале ежот за 20 години. фиестата ќе биде 20,000 евра основен модел.
јас мислам МАКСИМУМ 12,000, а реално, стартна да ја дадат за околу 11,000

а, во случај да е 13,000, око не ми трепнуе, зиам лансер за 13,590 со фулче... или билошто друго повисока класа од фиестата. нека не се занесуваат, не е бентли ге-те континентал.

Новата ќе биде околу 13 илјадарчиња за основната верзија.
И тоа е знак прашалник. Толку е основната верзија во Германија. Акни и тука плус 2 илјади ќар од нашиве.

Одлична е колава само задниот дел многу посрано ми делува некако не ми фаќа око ич. Цената додека не објават официјално само претпоставки.

Еве малце посликовито и поинтересно представување на фиестата....:pos::pos::pos:
Лудница....

Еве уште едно со мрднатиов.......

http://www.youtube.com/watch?v=tLhnLJl4TZA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom