Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So i da titreba programki od koj i da e tip za mac imas na www.download.com www.tucows.comGandalf напиша:Има ли у македонија уопште корисници на Apple??
Кои се најдобри freeware програми за и каде да се најдат ?
Кај Orion2 можеш да најдеш MacOSX 10.3 за Intel процесори -едно ДВД. Чиче нема што нема.deXterche напиша:Да ама во МК кај може да се најде?
Јас барам MacBook Pro,ако има по која цена?Orion2 напиша:Кај Orion2 можеш да најдеш MacOSX 10.3 за Intel процесори -едно ДВД. Чиче нема што нема.само треба да знаеш кај да побараш . Кај мене, ке музапишам ДВД и енка каже по пошта кај да му пратам. Вадам од сајтови што во МКД не се отвараат.
За Македонија не знам, но Ејпл имат преставништва во Софија и Белград најблиску, таму.deXterche напиша:Јас барам MacBook Pro,ако има по која цена?
Те интересира % по држави или ??? Едно само ке ти кажам МКД е најзатуцана и највеке го подржуваат Windows оти кај нас лугето се свикнати да работат на машини за куцање а не на компјутери. Apple компјутер ние само може да сонуваме оти се многу "евтини" ??? Но со квалитетот доаѓа и цената. Процентуално во Америка - MacOSX и Windows тука некаде, Германија, Швајцарија, Норвешка -Linux и Windows,а затуцаните држави како МКД исклучиво-Windows, и оние што се занимаваат со нешто друго и го гледаат светот со други очи(немаат превез на очи) ги прават луди. То Ти е То - Балканизам(Македонизам). Некој ке ми каже па нели гледаш дека секаде користат Windows, па нормално глупоќата е болест (сида) , брзо се шири и и нема лек.Crazy P0Y0L напиша:bas me interesira kolku % vo svetot koristat MAC kolku windows i kolku od bedniot linux
MacBook Pro:deXterche напиша:Сакам да купам MacBook Pro кај може да го најдам и за која цена. Појке од 1800 евра не фрлам![]()