Гејците се ШЕКНАА од едни обични туристички брошури за Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Цели емисии, на ударните вести , интервјуа со населението од кога стојат тие брошури,дали виделе кој ги поставил... ТОРТУРА , направија таква галама пред едно десетина дена откако наишле на брошури од некоја агенција која организира понуди за Македонија за 150 евра со посета на Охрид и Скопје

ЖЕСТОКИ ГЕЈСКИ РЕАКЦИИ НА ОБИЧНИ ТУРИСТИЧКИ БРОШУРИ(ПЛАКАТИ) НАПИШАНИ НА ТУРСКИ ЈАЗИК ЗА ПОСЕТА НА МАКЕДОНИЈА , ИСТАКНАТИ ВО ТРАКИЈА И СЕ ЗАРАДИ ТОА ШТО Е НАПИШАНО НАШЕТО ИМЕ МАКЕДОНИЈА- а не нивното скопја

j0318090.gif

08-makedonia.jpg

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

така така нека се нервират мамето нивно:pusk:

Moze li nekoj prevodce da naprai?Ne razbiram grcki a veruvam i mnozina od clenovite ne go razbiraat.

ја чувте ли бакојани како освен името признава дека спор е и идентитетот?
после пак да чујам некој името било проблем фрчко ќе го решел.:uvo:

Брошурите биле дистрибуирани по кафичи,во продавници, и сите јавни места што предизвикало невиден револт кај мрднатите, кои коментираат „ШТО БАРА АНАМА ВО СКОПЈЕ“ Наместо да организираат патувања на Крит или Миконос, тие анамите ќе ги носат во Скопје.Не може се ова да биде случајно, а ние блажено да спиеме.Иако навидум обично патување - тие ја најдоа нашата болна точка, нашата болка за чие име има отворени дипломатски боишта.
За патувањето се задолжени Кемал 6937964533 и Серафетин 6976558456 и нивните мобилни стојат на плакатите - треба итно да се побара од нив да си ја исправат грешката и да напишат патувања во “Скопја“. ....:pusk:

Инаку патувањата се однесуваат за Велигденските празници како тродневен
одмор .

Алал нека им е на Кемал и Серафетин

:pos2:

Следен потег од Гејците - одстранување на сета црвена боја во државата, сонцето не смее да грее со повеќе од 8 зраци и слични глупости.

Претерено аман бе живеат ли доле разумни луѓе...:tapp:

За секој случај- да не му текне пак некому да побара извор;а може и да им се најде на некои од нашиве copy- paste весници- http://www.xronos.gr/minority/detail.php?ID=45065

ја чувте ли бакојани како освен името признава дека спор е и идентитетот?
после пак да чујам некој името било проблем фрчко ќе го решел.:uvo:

кај да најдам извор за ова ... кажаа на А1 и на Сител ... ама нема на нивната страна

sry за офтопик.

Кемал и Серафетин да ме контактираат.Иам апартмани за издавање.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom