ЗОШТО СЛУЖИ ПАРТИСКАТА КНИШКА ?

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Ми го зема зборот од уста, мада јас тоа би го формирал вака.

Партиска книшка се вади за да се анално задоволиш дур бојата на власта има иста боја со твојата книшка. После одредено време кога бојата на власта ќе смени боја ти ќе си ја извадиш книшката од аналниот отвор и ќе видиш дека сменила боја и книшката т.е. веќе е кафеава. Тогаш ќе сакаш да си ја лапнеш книшката затоа што си гнида глупа.
Едина позитивна работа би била доколку власта ја има бојата на твојата книшка т.е. кафеава.
Ако ја излупиш основната боја на секоја партија одоздола ќе се појави оригиналната кафеава со мирис на гомно :kesa:

Ако ја излупиш основната боја на секоја партија одоздола ќе се појави оригиналната кафеава со мирис на гомно :kesa:

You got it dude, you got it :)

ќе ја запрскаш малце со дезодоранс де. За 4 год може пак ќе затреба, книги и книшки никогаш не се фрлаат.

Ako kniskata ti e pomarangesta togas vi sluzi za i bes skolo da vlezes odma na rabota a ako ako ti e plava ce si ja cuvas i ce se nadevas deka ce vlezes na rabota

Партиската книшка е замена за реалноста, таа претставува сигурност во рацете на тој што ја поседува. Има нешто што ќе му овозможи подобар живот, има нешто повеќе од тој што нема.
Претставува обединување на луѓето што имаат партиска книшка исто како што парите го прават човека безбеден и над другите.
Мораш да го одработиш својот дел за да го поседуваш тоа вредно парче хартија, тоа тебе те дефинира, не можеш без него ниту тоа без тебе.
Ти си бројот кој го има значењето, ти си.........

ќе ја запрскаш малце со дезодоранс де. За 4 год може пак ќе затреба, книги и книшки никогаш не се фрлаат.
Тоа ти иде како тоалет втора употреба,малку ќе го запереш,на тераса нека се проветрее малце и чекај добри времиња?

сега малце посериозно, книшката ти е како акција на берза. А оние што се добри во risk management, нормално дека знаат што треба да направат.

За да си ја брцнеш у гз,и кој како дојде на власт да те ебе како сака:pipi:

Потполно точно.

Јас лично може да сум симпатизер на која било партија, ама да земам партиска книшка од истата нема шанси.

Тоа ти иде како тоалет втора употреба,малку ќе го запереш,на тераса нека се проветрее малце и чекај добри времиња?

јас знам еден човек кој од талог на првото сварено кафе, вареше второ кафе.

Партиската книшка е замена за реалноста, таа претставува сигурност во рацете на тој што ја поседува. Има нешто што ќе му овозможи подобар живот, има нешто повеќе од тој што нема.
Претставува обединување на луѓето што имаат партиска книшка исто како што парите го прават човека безбеден и над другите.
Мораш да го одработиш својот дел за да го поседуваш тоа вредно парче хартија, тоа тебе те дефинира, не можеш без него ниту тоа без тебе.
Ти си бројот кој го има значењето, ти си.........
Партиската книшка ти е како да имаш на пенисот истетовирано 100€,ако имаш ерекција редовно ќе имаш и редовно 100€ во рацете а ако немаш ќе чекаш некому да му се дигне за ти да дојдеш до израз?!

јас знам еден човек кој од талог на првото сварено кафе, вареше второ кафе.
Додека работев како келнер по Струмичките кафичи јас го правев тоа и со чајот,уште од тогаш сум имал предиспозиции за политичар :)

сега малце посериозно, книшката ти е како акција на берза. А оние што се добри во risk management, нормално дека знаат што треба да направат.
А што ако берзата преку ноќ падне? :kesa:

Pod itno da se donese zakon so koj ke se zabrani na partiski clenovi da rabotat vo drzavna sluzba.

Pod itno da se donese zakon so koj ke se zabrani na partiski clenovi da rabotat vo drzavna sluzba.
Е неможе така тогаш ќе немаме исполитизирана државна администрација:nesum:И се ќе функционира како што треба или приближно барем

Па види вака:
Партиската книшка може да ти послужи за многу работи.
Да те вработат на одредено време, да има каде да си го залепиш суратот, за тапшење по задница,за :pusk: до бесвет,за масовно :sekss:, како дозвола за лижење задници,како нај битна работа ако си колекционер на партиски книшки тиси нај ваца у маало..........

Можеби нема да верувате ама јас сеуште не сум видел како изгледа партиска книшка :kesa:,не знам дали има слика во неа ама ако има тогаш можете да мастурбирате на самите себе :drk:.

Има слика,статут на партијата,име,татково име презиме,датум на раѓање,улица на живеење,датум на издавање и датум на зачленување и општински комитет:baeh:

Attachments

• DSC00519.jpg
    DSC00519.jpg
    163 KB · Прегледи: 9

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom