Дување балончиња

• Креатор на темата Креатор на темата Болиглава
  • Време на започнување Време на започнување
ееее уште од порано сакав да си направам некое машинче за правење балони, ама не ми текнало до сега.....кај и да е неделава ке си направам едно такво ако имам време.....иначе порано сум уживал да ги “јадам“ балончињата што ке ги направев....

Имав купено пред една година, од оние каначињта со мики маус, и то внатре мирисаше на амоњак, си бегав дома, па за да го напрам патот пократок си дував балони преку прозор, па му го дадов на едно дете, и сеа ми е жал оти немом да си нам пак, каначе со мики маус :nesum:

Дување балончиња? - Обожавам, indeed.
Како мала повеќе го практикував ова, денес помалку но секогаш го има:).Барем три пати во неделата, го практикувам ова хоби:icon_lol: .Ги гледам балончињата како лебдат и пукаат, ги дувам за да одат што погоре во небото, абе убавини, ме исполнуваат:pipi:.

обожавам да дувам балонче.. не балончиња... после многу дување лол почнува да ми се врти :tapp:

Се неам занимавано со ова многу,не ни сакам затоа и престанав:smir:

ееее уште од порано сакав да си направам некое машинче за правење балони, ама не ми текнало до сега.....кај и да е неделава ке си направам едно такво ако имам време.....иначе порано сум уживал да ги “јадам“ балончињата што ке ги направев....

со мааалце поголемо каснење после постов успеав да најдам време да склепам едно bubble making machine....еве сликичка заедно со конструкторот.
HPIM4145.jpg
HPIM4146.jpg

кога го направив бев среќен како мало дете...ама радоста кратко траеше, бидејќи се потроши течноста за балончиња правење па треба да барам кај има да се купи таква тачност...па знае некој кај може да се најде некоја течност што е баш за такви работи???
иначе уште не е доправено, треба уште да се дотерува заради некои безвезни работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom