Предавници според ДПМНЕ на Груевски.

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
На овој начин се присвојува славниот македонски водач како јунак кој се става во контекст на современата држава, во која живее мнозинство Славо-македонско население. Кога пристигна веста за ова во Брисел, претставниците на ЕУ паднаа во очај. Грците го искористија овој потег да ги стврднат своите ставови уште повеќе“, пишува ФТ. денес 11:25
Свецко-Еврејски заговор против Македонија!!!

ПС. ОДИМЕ ВО ПОБЕДА!!!!

Дечко ти очигледно си партиски определен. И нема потреба да дискутирам со тебе. Факт е дека сдс повеќе ги дели грчките ставови од македонските ставови за името. Во ВМРО отсекогаш се пикале и ќе се пикаат бугарофили. Бугарија отсекогаш играла на таа карта. Но тие пробугараши(што де факто ги има) во ова денешно ВМРО немаат подршка, едноставно Грујо е фаца за нив, кажано на скопски.

И сега јас треба да бирам меѓу ВМРО во кое има 5 посто пробугараши и сдс која застапува грчки ставови и интереси 100 посто. Ако морам веќе да бирам меѓу нив (посакувам да не морав) изборот е јасен. ВМРО е помала штета. Жално е што имаме десница лајт(ВМРО) и морони што не знаат што е социјализам а глумат левица(СДСМ).

И да знаеш дека е „изгор-ен„..иако (невешто..разбира се нели) се преправаше (одсекојпат) дека Интељот ти(си) бил неутраљен..хахаха..
:pipi:

Lav koga kje castis za pensija bre.
Se osekjas pun sebe koga mislis deka sum izgoren. Ne be. Mene i te kako mi odgovara ovaa vlada. Samo ne znam vo perspektiva za moeto pokolenie kolku e dobra.
Baraba do baraba, nepismena.

Студентите.
:toe:
Посебно тие по архитектура.
Serpico исто.
Асли предавник.
На дебилната сурија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom