Bratot
Стоик и Машкртник!

Кога ќе размислам какви луѓе гласале за Бошковски... после вакви коментари во стилот на шизофризо клаустрофоб.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А,и за „ценетиот“ ТРН,кој гледам со посебна омраза пишува за Љубе,еве едно потсетување кој за него е вистински Македонец,претпоставувам и за него гласал и ќе гласа и во вториот круг на овие избори.
Човек без СВОЈ став може да биде само нечија марионетаИванов бил марионета на Груевски, де од кога тоа ?
Абе ѓубриња едни заслепени,не ли гледате дека се е пропаганда,ДПМНЕ нема образ јавно сами да кажат шо мислат за Љубе па големиот „патриот“ со српски пасош и курвата Ивона овие 3 дена цели вести ги трубат за Љубе и тајни договори,еве и тука машината работи,10 теми за љубе за неколку дена се отворија ,не знам од каде таква омраза кон него,ама со луѓе без став не се дискутира .А за Јохан,Љубе јавно кажа дека ќе му помогне и дека ќе сведочи ако треба,само дека постојат процедури ,ама може ли тоа да им се објасни на овци кои нит разбираат право ни правна држава.
А,и за „ценетиот“ ТРН,кој гледам со посебна омраза пишува за Љубе,еве едно потсетување кој за него е вистински Македонец,претпоставувам и за него гласал и ќе гласа и во вториот круг на овие избори.
Да живее Љубе!
Гласав за него, ама нишо. Првиот мој глас даден во животот беше за БЦ, и победи, да го ебам... Денес ја згрешив, можда требаше да гласам за Џорѓуле, па да победи Братот..
Апсолутизмот и не е лоша работа, не менува ништо во државава коа ќе видиме дека 90% се сељаци, а 99% вмрОВЦИ..
повеќе е од очигледно дека љубе и направи против услуга на македонија, во спротивно ќе имавме преседател во првиот круг, не затоа што толку многу сакам, туку ќе се намелеа притисоците, пазарењата, сценаријата, и можните инциденти. кога веќе очигледно беше дека изборите за преседател се формалност.
додека б.ц. супер негов потег, мислам дека сега му ја гледам логиката во изборот на фрчко. бројката што ќе ја освои фрчко е всушност најтврдото крило на комуњарите, ниту еден помалку глас не би имале доколку кандидат им беше дури и бакојани. барем ќе си ги преброи бране до последен. како само му текна![]()
Абе војска, Љубе да беше кандидат на ВМРО сите ќе го гласавте... Ајт поз
Незнам зошто воопшто си трошиме време на убедување, меѓусебно напаѓање, кога и онака секој си е пристрасен во муабетов.
Кој поради идеолошко партиски кој од проблеми со суета трет поради ментално заостанување и четврти поради какање ради реда.
Може има и 5ти и 6ти причинско последични видови размислувања, но веќе искрено... “боле ме лево маде“.
Трн, оној што разбира ќе разбере и без да му црташ, оној што неможе да разбере.. џабе арчиш време.
Za koj narod zboruvash ti? Ovoj narod sve sto prodade sto znaci i ima nesto makedonsko vo nego?Па за народот на последниве 4 избори не сме досадни а мислам тоа мерило е најважно не на поединци.А можебо најдобро ке биде нас да не нема по форуми така та сдсмовците и народњаците да уживаат во своите дискусии
Жалам што толку си го потценуваш својот народ и не го познаваш ништо македонецот не продаде туку го мамеа лажаеа разни квази политичари тие се продадоа.Премногу презир и недостаток на самопочит а имево тие ТМРО.Не знам какви услуги вршиме на Ахмети.Ако си толкав радикал требало да излезеш во 2001 на боиште паа бори се и гини за чисторасна Македонија.Радикал си а плукаш по својот народ.Ова е социолошки феномен.Јас верувам во својот народ и во иднината негова бидејки Петре Андреевски македонецот е пиреј корни го тој пак никнува
Znam samo edno deka nemam nisto zaednicko so vas a krv sigurno ne delime.Жалам што толку си го потценуваш својот народ и не го познаваш ништо македонецот не продаде туку го мамеа лажаеа разни квази политичари тие се продадоа.Премногу презир и недостаток на самопочит а имево тие ТМРО.Не знам какви услуги вршиме на Ахмети.Ако си толкав радикал требало да излезеш во 2001 на боиште паа бори се и гини за чисторасна Македонија.Радикал си а плукаш по својот народ.Ова е социолошки феномен.Јас верувам во својот народ и во иднината негова бидејки Петре Андреевски македонецот е пиреј корни го тој пак никнува
Znam samo edno deka nemam nisto zaednicko so vas a krv sigurno ne delime.
Sekoj makedonec sto se zalaga za sozivot po sekoja cena, vlez vo nato i eu e za mene predavnik od najlosha sorta i neprijatel i tocka.