МОЈОТ ГЛАС

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Веб-сајт
stefanovmartin.wordpress.com
2634_1113381869004_1060623787_375840_4648076_n.jpg

http://mklovesyou.blog.com.mk/node/218479

Браво!!! И ова е демократија, дури и неважечките ливчиња имаат значење. Твоето посебно. Секоја чест:smir:

Ти си цар. Али ипак требало да го гласаш македонец претседател, зошто ептен е тенка разликата. ... Ако ја зема спонецот државата отидовме курбан.

Bravo za porakata
Jas mojot im go podeliv na site po red

таман работа вака ако гласавме сите

Зошто не?
Стојам на став дека на политичките партии (сите) им треба разочарано гласачко тело бидејќи сите имаат список на нивни редовни гласачи. Ние (што немаме членски книшки од ниедна партија) им ја расипуваме математиката и затоа им требаме разочарани, да не излеземе. Излези и гласај, ако немаш избор поништи го гласот. Многу подобро од седењето дома. Едвај 50% од гласачите да се излезени. Знаеш колку многу би значело 80% од гласачите да излезеа???

Nikoj nema da go dobie mojot glas se do onoj moment dodeka izborite se odrzuvaat za sitni politicki interesi . Denes se na cena partiski potrckovci bez obrazovanie koj trckaat od stan na stan i go ponizuvaat makedonskiot graganin so niskointelektualna propaganda.Koga ke osetam deka izborite se od znacenje za Makedonskiot graganin prv ke izlezam na glasanje. Do sega samo ednas sum glasal, i toa bese za referendumot okolu teritorijalnata podelba na RM.

Не го сликав, но го прошарав фино со симболот на еднаквост :) Мојот глас отиде за Виножито, бидејќи Павле Васкопулос го ценам повеќе од сите кандидати. Просто, одамна имав намера да го поништам ливчето но нели, им дадов шанса на кандидатите да ги слушнам што имаат да кажат.

Бидејќи се уверив дека сите имаат иста агенда за мојот најголем интерес, одлучив да го поништам ливчето.

Виножито:)

Ја за X гласав, буквално за огромен X галасав што зафаќаше по цели листови.

Egej.jpg

Pirin.jpg

КОГА КЕ ГИ ДОРАСНЕТЕ.....ТОГАШ КЕ ГЛАСАМЕ ЗА ВАС...ЕДИНСТВЕНИТЕ ВИСТИНСКИ ПАРТИИ НА МАКЕДОНЦИТЕ КОЈ НА ДЕЛО СЕ ПОКАЖАА И ДОКАЖАА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom