Најдобриот тим во DotA

• Креатор на темата Креатор на темата Tr()LL*W@rL()rD
  • Време на започнување Време на започнување

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Според вас, кој е најдобриот тим во Светот на DotA?
Јас подоцна ќе пишам, мада не знам ни еден тим вака што е меѓу најмоќните тимвои во Светот.:)

nаjdoBriot Dota klan spored mene e MYM - Meet Your Makers

СК се најдобри на последната мапа.

СК се најдобри на последната мапа.

Чекај, не се распаднаа СК? И не игра Лода за MYM како carry во некој игри?
Уште си го носи тагот СК, ама игра за нив..незнам, можда едвај 2 недели има од коа СК го распарчија ДотА одсекот..
Или се лажам?

Појма немам, не сум зборувал со моите пријатели веќе 3 недели, професионални обврски :), ама до пред 3 недели, тие беа најдобри, не верувам дека толку брзо нешто се сменило.

Појма немам, не сум зборувал со моите пријатели веќе 3 недели, професионални обврски :), ама до пред 3 недели, тие беа најдобри, не верувам дека толку брзо нешто се сменило.

Пред одприлика 2 недели на гарена имаше новост дека Лода го распаќа СК тимот пошо веќе не се абициозни ко шо биле, зашо многу губат [ И стварно е така, омилен тим ми се, али у последно време го јадеа и од МYM и од Ks.int] и тако даље..И неколку дена од веста, Лода влегол у MYM..али нема да игра нормално у прва постава, и нормално нема да биде капитен, и нормално не се подеснува со капитенот на MYM и дур играат највероватно ќе му биде на игнор на вентрило :) Или се шалел..шо го знам xD

Ти реков дека пред 3 недели немаше кој да ги тепа на мапата каде што новиот зомби и сторм се имба, crow веќе на поставува ward-ови, и не се гледа целата мапа. Малеик изјави дека можеби ќе успеат да ги победат, за некои 3-4 месеци : )

Времето застанало за Потато. SK фати да го јаде од кого стигна затоа се распадна и Лода се придружи на MYM каде што го заменува Fear кој е во TPL :)

MYM веќе не постои. Истите играчи играат под новиот таг djooks. У 2 последователни партии истите се надиграни и outpicked од DmZ и YAY. Статистички гледано KS.int се најјаки ама ја си го обожавам TPL зашто играат таму Fear, Remstar, Fanatic[p], Demon и Hit0mi. Сите се allstar играчи.

да СК се распаднаа поради тоа што губеаа од многу тимови - беа најдобри едно време али последниов месец - два беа 0!
лода е во дјоокс сега т.е мум како сакаш и да Кс се најдобри :smir:

Kuroki^^^

Дјоокс(Djooks) според мене се најдобри на чело со Лода :).

SK e firma be kako ke se raspadnat .... imaat klan vo se...WoW,DotA,CS...

незнам зашто али многу јаки тимови се распаднаа киндом ака МУМ и СК-гаминг многу лошо за дота сцената :icon_frow:icon_frow

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom