Месиќ: Хрватска може да почека за прием во ЕУ

• Креатор на темата Креатор на темата Marski
  • Време на започнување Време на започнување
Хрвативе се луди жими деца.... ако имаат два грама мозок јас вратов го сечам.... будали... одбиваат еу за нешто ситниш... простотилаци

Ауууу човеков ја бутка Хрватска во изолација.
Срамота, за една педа морска вода си скратуваат благодети во ЕУ.
Неможам да ги сватам стварно.
Па и опозицијана нивна за никаде.

Ќути ние имаме супер модерна опозиција, тие за се компромис прават.

Де Бранко Геровски да им го пратиме со еден проглас за граѓанска Хрватска да им одржува трибини.

Ауууу човеков ја бутка Хрватска во изолација.
Срамота, за една педа морска вода си скратуваат благодети во ЕУ.
Неможам да ги сватам стварно.
Па и опозицијана нивна за никаде.

Ќути ние имаме супер модерна опозиција, тие за се компромис прават.

Де Бранко Геровски да им го пратиме со еден проглас за граѓанска Хрватска да им одржува трибини.

Хрватите се навистина многу прости, но и Словенците не можам да ги разберам. Каде е словенскиот Грилакис? Каде се часовниците, амфорите и куферчињата? :toe:

Za razlika odnas Xrvatite imat svoe jas i pomalku predavnici ili skoro i4:helou:

Za razlika odnas Xrvatite imat svoe jas i pomalku predavnici ili skoro i4:helou:

Но нели е тоа трагично?
Хрватска да нема луѓе кои што се свесни и ќе излезат да кажат дека треба да се направи компромис?

Катастрофа.

Го повикуваме експертот Гироски, Муљчин и Мерсуљ подхитно да отидат во Хрватска и да го просветлат напатениот Хрватски народ , којшто е обвиен од темната пропагандна магла на фашистот и изолационалистот Месиќ!

cenzura-300x222.jpg

(Објавено во „Шпиц“ од 21 март 2009 година)

Пак ми фалат некои форумџии на темава?:toe:

Треба и велија со а1 и штерјо со алфа да им го пратиме.

Абе хрвативе будали биле ништо не разбирале.

ццццццццццццццццццццццц

Они се во катастрофална позиција, они немаат европски политичари.

Za razlika од нас Хrvatite imat svoe jas i pomalku predavnici ili skoro ич:helou:

затоа и се луди.... за две педи земја се караат? им фалат ним експерти... треба да им пратиме неколку... ќе се изолираат, ќе се испустат... никој нема да им оди на одмор... сите ќе ги мразат....

не ми се верува колку се прости

јас викам да ги повикаме героски и неговиот караван и сите таканаречени експерти околу караванот ... да отидат до хрватска и европски да го образоваат народот ...
ама озбилно да им пратиме порака до героски :)
кој е кандидат да ја состави пораката и секој по емаил да им ја испрати :)

затоа и се луди.... за две педи земја се караат? им фалат ним експерти... треба да им пратиме неколку... ќе се изолираат, ќе се испустат... никој нема да им оди на одмор... сите ќе ги мразат....

не ми се верува колку се прости
ayyyy od kaj da pocnam da ti objasnuvam......:raz:.......:raz:....se setiv NEMA DA SVATIS NIKOGAS:toe:

Навистина луѓе. ај ако треба да се собереме и на сите т.н. екперти Гироски, Муљчин и Мерсуљ и други го*на и да им платиме пат за Хрватска. Да им помогмене да ја демократизираат :vozbud:
ама да биде one way ticket :pos2:

2u5q7m1.jpg

Господине Героски, знаејки ги вашите определби за Евро пролетаријатот, сакаме да предупредиме дека и некои други земји од соседството ги демне опасноста од изолационализмот.
Имено, Букефалистот Месиќ, рече дека Хрватска имала време за чекање и не и се брзало да влезе во ЕУ.
Ма каков е тој изолационализам, букефализам и фашизам, ви се молам?
Не смееме да дозволиме Хрватска да пропадне во темната магла на фашистот Месиќ.
Но за жал, во таа изолирана земја нема свесни луѓе како вас и вашата дружина.
Затоа ќе ве молам, во име на демократијата и Евро-пролетарството, да организирате каравани и трибини таму, за да го разбудите Хрватскиот народ, и да му дадете до знаење дека ЕВРОПААА е поважна од 2-3 тона риби, кои и така и припаѓаат на Словенците.

Ајде сите заедно!:vozbud:

:baeh:
Многу јако !!!
ова е некој блог на Геропулос?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom