Избори

• Креатор на темата Креатор на темата KingParty
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 мај 2008
Мислења
83
Поени од реакции
2
Не е важно која партија ја поддржувам. Сакам само да ве пражам нешто.
Зарем не мислите дека изборите се кој повеќе ќе излаже? Денешниве партии и политичари се се само не Македонци. Никој не се бори за Македонецот и за Македонија! Уверете ме дека не грешам!

Potpolno si vo pravo samo gledam nema nikoj na temava......se pukaat tamu vo temi kaj sto im odgovara da pisat
slepci:toe:

Не гласам во прв круг, доаѓам во 90’ да ја решам во 2 круг:pos2:

Се сложувам потполно со тоа дека на избори само се лаже народ и се пере мозок....:tapp::tapp::tapp:
Па не е малце од 1991-2009 год. да не ЛАЖАТ :tapp::tapp:
Кој и да дојде на власт,додека да стигне до фотеља ветува,ветува,ветува........И на крај остануваме само на ветувања,а исполнување НЕМА.
Епа ДОСТА Е !!!

Зарем не мислите дека изборите се кој повеќе ќе излаже? Денешниве партии и политичари се се само не Македонци. Никој не се бори за Македонецот и за Македонија! Уверете ме дека не грешам!

Ако мислиш дека си способен за овие функции да те изгласаме кажувај додека има време пред избори....

Aко си толку скептичен во денешниве политичари, воедно и радикален и сакаш да го заштитиш Македонецот како ендемичен-и-загрозен-вид во државава, формирај партија, крајно десничарска без да познава однапред и однадвор диригирани правила. Го имаш мојот збор за член и глас. Сериозно. Кога сме лажењето, ќе се увериш дека и ти ќе мораш да ја придобиеш масата, демагогија, пола остварено, пола не, некогаш ич. :smir: Ако поаѓаме од базичните односи политичари-публика. :helou:

ako sakas da vidis so kogo si imas rabota daj mu vlast.
site luge vlagaat vo politika samo zaradi edna cel:da prigrabat za sebe i svojata familija sto mozat povece.
a marodot ce tupa glava za kogo i protiv kogo.:helou:

Не беееееее
Шо ви е вас морееееее
Шо излажале досега, ај набројте ми три работи барем :pipi:

hehe politika:pos2:site istoto go kazuvaat,nema nisto novo,sekoi izbori se se istite,NATPREVAR ZA TOA KOJ NAJUBAVO LAZE :pos2:SE NADEVAM DEKA SE SLAGATE SO MENE:pos2:

Политиката денес очигледно нема врска со бранење на национални и државни интереси, туку подигање на личен рејтинг и благосостојба. Не верувам дека ова ќе се смени во наредните 50тина години.

1,ТОА СЕ ЛОКАЛНИ
2,ПА УБАВО КЕ ИМ ЗЕМЕШ ПРОГРАМИТЕ КЕ ВИДИШ ШТО НАПРАВИЛЕ
И .... (СТРУМИЦА =СЕ ШТО Е НАПИШАНО И ОБЕКАНО ВО ПРОГРАМАТА НА ЗАЕВ =РЕАЛИЗИРАНО:smir:
ТОЛКУ ОД МЕНЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom