Internet Explorer 8

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Веб-сајт
www.kajgana.com
По скоро цела година подготовки, таборот на Microsoft објави дека во текот на денешниот ден, на корисниците ќе им ја понуди конечната верзија на својот веб прелистувач Internet Explorer, кој еволуираше до бројката 8.

ie8_0.jpg

Повеќе

Не бев воодушевен ни од претходните верзии на ИЕ, така да ни од оваа не очекувам ништо посебно...

сега ја инсталирав пред малку, малку е сменет изгледот на табовите, ќе го користев но кога сакав да ставам некој страници како букмарк неможе да стои само логото на страната, мора да има и нешто испишано:toe:..но страниците побрзо ми ги отвара, ако се снајдам со букмарк ќе го користам, ако не Мозила ќе биде пак

Јас веќе го имам на Виндоус 7 одличен е и може да се користи во замена за фајрфокс.

Јас веќе го имам на Виндоус 7 одличен е и може да се користи во замена за фајрфокс.

И јас го имам, но сепак, презадоволен сум од Фаерфоксот што никогаш повеќе не би уклучил ИЕ. :) Единствена мана на Фаерфоксот и на сите останати прелистувачи (освен Опера) е што нема СпидДајл. :)

И јас го имам, но сепак, презадоволен сум од Фаерфоксот што никогаш повеќе не би уклучил ИЕ. :) Единствена мана на Фаерфоксот и на сите останати прелистувачи (освен Опера) е што нема СпидДајл. :)

Сигурен си дека нема :) ? Клик

Cool. :)

Ќе апдејтирам кога официјално ќе излезе... поточно некаде после 5 часот денеска.

Ќе го инсталирам денеска, па ќе видам како стојат работите.

Чисто сумњам дека е подобар од Фајрфокс. :toe:

Не користам Internet Explorer така да може само да го инсталирам онака колку да видам што е сменето, а не од што ќе го користам.
Никад не сум го сакала Експлорерот и секогаш ми правел проблеми, a Firefox и во последно време посебно Chrome ми се далеку подобри мене.

Pa neli treba da izleze odrucek? Ti da ne imas instalirano RC1 ?

Тој ќе да го има, истиот го има и во Windows 7. Од кај 18:00 часот и официјално ќе излезе конечната верзија на IE 8.0

Инаку, еве во исто време и новина од Google, наскоро излегува новиот Google Chrome 2.0

Еве download на Google Chrome 2.0 BETA

Повеќе информации, тука.

momentalno go koristam eve.pa i ke se zadrzam na nego ne e los.

Да не е лош вреди да се види

Новиот IE 8 за разлика од предходните верзии е многу побрз, дури можам да кажам дека ми стои како да е побрз и од мозилата. Моментално сега него го користам за да го пробам и задоволен сум сега засега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom