Митинзи: Најавувајте ги во оваа тема!

• Креатор на темата Креатор на темата @komita@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 ноември 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
Повик до сите Македонци во срцето и душата да присуствуваат на митингот на големиот Македонски патриот Брат Љубе, утре на 19.03 Четврток на плоштад Пела.Да се собереме и да покажеме дека Македонија и Македонците не забораваат и ги почитуваат Бранителите и Патриотите- СВОИТЕ БРАЌА.во 19:30 часот

Повик до сите Македонци во срцето и душата да присуствуваат на митингот на големиот Македонски патриот Брат Љубе, утре на 19.03 Четврток на плоштад Пела.Да се собереме и да покажеме дека Македонија и Македонците не забораваат и ги почитуваат Бранителите и Патриотите- СВОИТЕ БРАЌА.во 19:30 часот
:smir:

Виктор мк,слоббо кај сте сега да реагирате?:vozbud:

Ако има став брат Љубе дека нема да прави компромиси за името и никакви отстапки, на плоштад сум со знамиња и заокружувам за него со две раце... за жал нема таков став.

Ljube e gomno predavnicko sto go prodade Johan vo haag i se prodade na teroristite od ona i nato za raka zlato.
Pred sve bi otishol na miting na miruse hoxha odkolku ljube predavnikot.

Ако има став брат Љубе дека нема да прави компромиси за името и никакви отстапки, на плоштад сум со знамиња и заокружувам за него со две раце... за жал нема таков став.

За жал никој до сега од кандидатите не рече дека нема да прави компромис.

Ljube e gomno predavnicko sto go prodade Johan vo haag i se prodade na teroristite od ona i nato za raka zlato.
Pred sve bi otishol na miting na miruse hoxha odkolku ljube predavnikot.

Ако си дошол то тоа дереџе, подобро оди на митинг на Буџаку или Аљи.

Инаку за информација капи, шалови, маици, запалки, пенкала и сл. пропагандни материјали нема да има, за жал :pos2: Затоа ако немате корист од едно пенкалце или капче, не одете.

Da bi odel zosto samo toj e lekot za nas kako narod.

А Хитлер би бил иделеан? Поправи ме ако грешам.

Да го немал Ванчо Михајлов дома на ѕид би одел...

Море иако избегавам вести и политички емисии за време на избори, вчера и денес погледнав неколкуи да прашам АБЕ ШО МУ БИДНАЛО НА БРАТОТ, КО КЛИМАКСОТ ДА ГО ФАТИЛ.

Инаку за информација капи, шалови, маици, запалки, пенкала и сл. пропагандни материјали нема да има, за жал :pos2: Затоа ако немате корист од едно пенкалце или капче, не одете.

А Хитлер би бил иделеан? Поправи ме ако грешам.
Ili miting na Karamanlis i Grcija isto taka bi odel ubavo vi praat na vas albanofilskiot narod sto sam sebe se narekuva makedonski.
Ubavo praat ali i grcija sto ne ebat treba samo da ne dovrshat pa na kraj da ne snema.

За секој "поголем" митинг треба да отвораме нова тема?:nesum: имате генерална дискусија таму дебатирајте :wink: барем мене тоа да го направам ми кажаа членовите тако звани нови "админи":toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom