Ова е МАКЕДОНЕЦ!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е Македончиште не Македонец, у сред фашистичка држава како се бори за нашите алал да му е, а не овие виткачи на кичма тука што немаат ни м од македончиња :).

Секоја чест!
Штета што во денешно време многу малку ги има ВИСТИНСКИТЕ МАКЕДОНЦИ!

Како можат Албанците во Македонија, така можат и Македонците во Грција но и да не заборавиме и Македонците во Бугарија.
Мислам дека е потполно истата слика, и кога ние веке им дадовме и повеке од права на Албанците мора и ние да добиеме такви права таму.
Јас мислам дека сум во право ако не сум некој нека ме демантира без некој од татариве да ми споменува историја на уметност ( на лагата) Македонци имало, има и ке има и понатаму таму на тие простори.

ТАКА МОЖАТ И МАКЕДОНЦИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА.

ОВАА ПОРАКА БЕШЕ ПРАТЕНА И ДО НАС МАКЕДОНЦИТЕ ВО СЕГАШНА МАКЕДОНИЈА.

Поддршка за нашинците таму знаеме секојдневно со какви проблеми се соочуваат :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Така треба! Браво! Не се даваме лесно, нека им биде јасно на циганите. Ма не се даваме воопшто! Она што е наше треба да се врати!

:pehar: :zver: :oeoeoe: :bravo: :music3: :olee: :sport1: :pijan: :party3: :costumed4

Павлос за претседател !!!

Тој Македонец треба да има поткрепа од државата Македонија за да издржи во своите заложби.
Не мора тоа да биде дирекно, туку индирекно преку невладини организации(не таквите како на Геровски), каде луѓето во Беломорска, Пиринска, Албанија, Србија во секој момент ќе може да се потпрат на матицата земја Р.Македонија.
Тешко се бие таа битка сам.

Охи,охи...водителот се мрдна.:pos2:
Павле Филипов МАКЕДОНЧИШТЕ.
И Павлос Васкопулос му е насилно дадено име од монархо-фашистите во Гејлада.

Со двете раце ќе заокружам.
Човеков и фаца и израз има,комотно можат нашиве кандидати за претседател да се огледаат на него.Ако не друго,гарант поголеми муда има од сите нив :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom