eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1q3 oruzje = 0.45 gold

Оружјето е 12.31 сега рачунај на тоа 12.31x 8 = 98.48 ама да гледам нема точно да испадне сега е 94 турски пари направено златото али пак како е можно да испадне незнам.

Извинете за пост под пост ќе се спојат само ме интересира дали е добра темава за форумот што ќе го правам или дајте некои предлози ама темите да бидат за SMF форуми.

indexphp.jpg

Овој ? Headerot ќе го направиме нешто со војник, знаме и сл, или видете тука каква боја подобро ќе одговара најздоле ги имате боите.

Добра е за почеток стави било каква само да постои и да биде функционален
а не како овој сега што го имаме нефункционален

1q3 oruzje = 0.45 gold

Добра е за почеток стави било каква само да постои и да биде функционален
а не како овој сега што го имаме нефункционален

Ок ќе го средам деновиве и ќе земам .com домејн и ќе биде пуштен во употреба.

Ај ако може некој нека прати храна на играчите PetarKH и sashe74 ку1 лебови зошто моментално немам ич пари, кога ќе земам сега од поканетите пријатели 4-ти левел е ќе му дадам пари на тој што пратил колку треба, фала.

Ок ќе го средам деновиве и ќе земам .com домејн и ќе биде пуштен во употреба.

Ај ако може некој нека прати храна на играчите PetarKH и sashe74 ку1 лебови зошто моментално немам ич пари, кога ќе земам сега од поканетите пријатели 4-ти левел е ќе му дадам пари на тој што пратил колку треба, фала.

пратено по 2 ку 1 лебови на двајцата...

Е сега има транслатор и за македонски и полесно е да не шпиунираат има можност некако темава да не може да ја гледаат нерегистрираните членови или нешто слично ?

И ако може леб уште за играчов фала.

^^ пратено 2 леба и на него... него админи и модератори да прашаме треба... ај нека праша еден, да не прашуваме сите

Инаку погоре за работи за тоа што некои грци ги критикуваат оние коишто гласале на suggest-от за додавање на Macedonia тоа ме радува што прв пат гледам некој попаметен грк.

луѓе стасав 5ти левел, се борев еднаш и ми зема 10 велнес, сеа незнам како да отидам во болница:kesa::kesa: ај кажете ми

19 левел сум,ајде нека ме закачне сега некој хахаха

абе на форумов да ми даете да се регистрирам,а не ко на задњиот нејќеа да ми одобрат тоа акаунтот.

луѓе стасав 5ти левел, се борев еднаш и ми зема 10 велнес, сеа незнам како да отидам во болница:kesa::kesa: ај кажете ми

Би требало да имаш Hospital копче, над Fight... Ако не, кликни на твојот профил, па на името на регионот каде што живееш, и подоле би требало да имаш до Hospital eдно копченце на кое што пишува Heal.

Би требало да имаш Hospital копче, над Fight... Ако не, кликни на твојот профил, па на името на регионот каде што живееш, и подоле би требало да имаш до Hospital eдно копченце на кое што пишува Heal.

го најдов, фала:smir:

Поради тоа што сега ќе имаме нов подфорум посебно наменет за играва, ја затворам темава која содржи секакви мислења, поради тоа што ќе отвараме поконкретни теми поврзани со eRepublik.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom