Не ни требаат бугарски кандидати за Градоначалници во Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nikola kav
  • Време на започнување Време на започнување
Na slikava e LAV Georgievski, sinot na LjuBco tatarco.

Ne e Lav, na Ljube sinot e, na slikata e zaokruzen pogledni podobro....me mrzi da kachuvam ushte sliki od istata sobiranka.

Визуелизатор

Ovaa samo da im pomognam na postolepachive:

normal_Krasibratliube.jpg

Da beee vistina, ami sega Ljube ne zamajuva ko bajagi bil zagrizen za makedonija

Тодоре имаш ли информација кога и каде е одржана собиранката?
И што ќе им е тоа знамето со сонцето....овие би требало да се палат на коњски опашки!?

Не гласајте за никој кој не е Македонец, па од која партија сака нека е, па дури и да сте членови на истата, бугарофили,србофили,туркофили,гркофили, КРАЈ!
Само Македонци од сега па натаму , оти гледате до каде си ја донесовме нашата мила земја со предавници! Ние ја сносиме одговорноста за нашата иднина, секоја еден граѓанин на Република Македонија.

Македонија на Македонците! :oeoeoe:

ПРЕДАВНИК

Ете од каде биле парите со кои се расфрла Ристо Атанасов - од Бугарија!

зар тебе сега ти текна од кај му се парите на човекот,слушам сеа и џип ке му купеле..............само да не си играе у Кавадарци има маанат народ ке го скине некој..........:nenene:

ТОКМУ ПРЕДАВНИЦИ

Абе и за Брат Љубе се чудев каде нашол толку пари, ама сега кога го гледам син му со Каракачанов - се ми е јасно!

Затоа Ристо и Љубе оделе заедно во кампања, затоа и на двајцата им се исти плакатите, затоа и имаа заеднички митинг во Кавадарци!

оди си чушки у струмица ,лафи за заев таму,те знаиме дека си политички определен,а за мажот на Бонева,неам коментар,катастрофа

ДОКОМПЛЕТИРАЊЕ НА СЛИКАТА СО ПРЕДАВНИЦИ

Се извинувам, заборавив да додадам дека истото важи и за Љубе Бошкоски.

На сликата заедно со Ристо и синот на Бошкоски е сликан и бившиот градоначалник на Конопиште, кој сите во градот го викаат “ратко“, затоа што е задоен бугарофил и затоа што бил присутен на тој состанок на тоа здружение РАТКО кога во Скопје се степаа со новинар. Неговата ќерка Кујунџич е носител , а и другата ќерка слушам му била на листата на Ристо Атанасов.

Се извинувам, заборавив да додадам дека истото важи и за Љубе Бошкоски.

На сликата заедно со Ристо и синот на Бошкоски е сликан и бившиот градоначалник на Конопиште, кој сите во градот го викаат “ратко“, затоа што е задоен бугарофил и затоа што бил присутен на тој состанок на тоа здружение РАТКО кога во Скопје се степаа со новинар. Неговата ќерка Кујунџич е носител , а и другата ќерка слушам му била на листата на Ристо Атанасов.
Jas pak slusnav deka covekot podolgo vreme zivee vo Avstralija ili ne sum tocen ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom