Силвана Бонева: Кој и да победи во Штип и Струмица пак Струмица ќе биде поубава

Јордан Мијалков

Вмро Засекогаш
Член од
8 март 2009
Мислења
228
Поени од реакции
15
Во врска со изјавата на Здравко Коцев кандидат на Сдсм од Штип кој рече дека ке се натпреварува со Струмица кој ке е поубав град,Силвана Бонева рече:Кој и да победи во Штип или Струмица дали јас или Зоран Алексов или Здравко Коцев и Зоран Заев Струмица пак ќе биде поубава бидејќи во Струмица убавините се природни,како дар од Бога

И што сега???:tapp:

Сега знаеш шо?Тоа е доказ до сите вас дали Силвана е од Струмица или од Скопје.
ТАА Е СТРУМИЧАНКА И ТОА ВИСТИНСКА.
А ДОДЕКА ЗАЕБАЕВ Е ОД СЕЛО МУРТИНО ШТО ЗНАЧИ НЕ Е ОД СТРУМИЦА.

НА 22 МАРТ ДОАЃА КРАЈОТ НА КРИМИНАЛНАТА БАНДА ЗАЕВИ ВО СТРУМИЦА.
СТОП ЗА КРИМИНАЛОТ!!!
СТОП ЗА ЗАЕВИ!!!
ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОВЕЌЕ!!!
НАМЕСТО ВО СТРУМИЧКОТО СОБРАНИЕ КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ЗАЕВ ЌЕ БИДЕ ПРЕМЕСТЕНА ВО ИДРИЗОВО.

СТОП ЗА КРИМИНАЛОТ!!!
СТОП ЗА ЗАЕВИ!!!
ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОВЕЌЕ!!!
НАМЕСТО ВО СТРУМИЧКОТО СОБРАНИЕ КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ЗАЕВ ЌЕ БИДЕ ПРЕМЕСТЕНА ВО ИДРИЗОВО.

Шо тропаш зелени.Шо си има веза оти е од Муртино.
А Силвана Бонева е как прво предавник спрема својта држава БУГАРКА,как второ си го нејќе градо.И она ќе стане градоначалник........Мало морген

И шо оти тава го кажала право значи оти дава душа за СТРУМИЦА :tapp:. ТАВа е сега политичка кампања се лаже на кило од страна на ВМРО :helou:

Se laze na kilo od VMRO a Zaev on e posten i SDS tie nikogas ne lazat,tava prosto da se zacudas koj lazat od politickite partii,so e tava lazanje tuka jas ne gledam pricina zatava.I daj ne tresejte nogo gluposti koga kiro Janev i Zaev ja zaebaa Strumica nikoj drug ,kamoli da dojde covek kako Grcev Vasil so dve race bi glasal za nego a ne kako Kiro i Zaev desna raka lev dzeb duri i poveke im zasijale na pantalonite za da imat poveke mesto.

Kulturata i teatarot SE GORDOSTA NA STRUMICA A NE GLOBAL a i da ve potsetam ima edna golema crkva so treba da se gradi ako ne ste znajale i zaev kaza oti ke ja napravi i Janev ,ni taj , ni taj ne ja cepnaa taka da jas bi sakal od idnio gradonacalnik da vidam poveke za kulturata u Strumica,sakam poveke kultura od trgovski centri.

Se laze na kilo od VMRO a Zaev on e posten i SDS tie nikogas ne lazat,tava prosto da se zacudas koj lazat od politickite partii,so e tava lazanje tuka jas ne gledam pricina zatava.I daj ne tresejte nogo gluposti koga kiro Janev i Zaev ja zaebaa Strumica nikoj drug ,kamoli da dojde covek kako Grcev Vasil so dve race bi glasal za nego a ne kako Kiro i Zaev desna raka lev dzeb duri i poveke im zasijale na pantalonite za da imat poveke mesto.

Kulturata i teatarot SE GORDOSTA NA STRUMICA A NE GLOBAL a i da ve potsetam ima edna golema crkva so treba da se gradi ako ne ste znajale i zaev kaza oti ke ja napravi i Janev ,ni taj , ni taj ne ja cepnaa taka da jas bi sakal od idnio gradonacalnik da vidam poveke za kulturata u Strumica,sakam poveke kultura od trgovski centri.

А знаеше ли оти и Киро Јанев е сега комунист.Он му е советник на Заев по крадене.затоа господа од Сдсм Киро е веќе ваш.Во ВМРО ДПМНЕ нема веќе такви преваранти:toe:

Во врска со изјавата на Здравко Коцев кандидат на Сдсм од Штип кој рече дека ке се натпреварува со Струмица кој ке е поубав град,Силвана Бонева рече:Кој и да победи во Штип или Струмица дали јас или Зоран Алексов или Здравко Коцев и Зоран Заев Струмица пак ќе биде поубава бидејќи во Струмица убавините се природни,како дар од Бога
Апсолутно точно, хехе...

Ama i drugo znaes deka i kiro vleci nakaj tie pro bugarski stavovi poarno so se cistime od probugarstinata od partijata oti ne ja biva brat.SMRT za dusmanite

А знаеше ли оти и Киро Јанев е сега комунист.Он му е советник на Заев по крадене.затоа господа од Сдсм Киро е веќе ваш.Во ВМРО ДПМНЕ нема веќе такви преваранти:toe:
Киро Јанев НИКОГАШ и не бил ВМРО-вец!
Ама едно време, ВМРО-вци напрабвија од него Бог...

СТОП ЗА КРИМИНАЛОТ!!!
СТОП ЗА ЗАЕВИ!!!
ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОВЕЌЕ!!!

и шо ако е од Муртино, повеќе жителе на Струмица потекнуват од некое село:toe:

и шо ако е од Муртино, повеќе жителе на Струмица потекнуват од некое село:toe:

И мислиш оти ќе тепа ли?
Јас да ти кажам сигурно не:toe:.
У случај да тепа ќе слави у Идризово

Не ми се верува какви теми се отвараат на форумов.. сфашта..
Бонева рекла каде е поубаво.. и тема се отвори :S :pos2::pos2:

СТОП ЗА КРИМИНАЛОТ!!!
СТОП ЗА ЗАЕВИ!!!
ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОВЕЌЕ!!!

А пошто Муртино е село во Аљаска, Бонева е поголема струмичанка. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom