Како знаете дека некој ве сака? Што очекувате од партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Очекувам да сака да биде со мене.Времето кое го поминуваме заедно да му претставува задоволство.Ако повеќе време се немаме видено очекувам да му недостигам и кога ќе ме види да се насмевне и да ме гушнит од среќа.
Начинот на кој ме гледа,начинот на кој ми се смее онака шмекерски и од срце, ми покажуваат дека ме сака.
Мала доза на љубомора исто така ми е знак дека му значам.

Едноставно кога си со некој можеш да препознаеш дали е среќен што сте заедно и што те гледа или нон-стоп го гледа сатот или бара причина да си одите.
Кога седиме заедно и незборуваме туку само му го слушам срцето како чукат и како дишит се чувствувам прекрасно.Едноставно не ми смета тишината.
Кога ќе го погледнам ги има затворено очите и ќе ме бакни онака набрзинка но убаво.Ете некој вакви моменти кои се многу едноставни сепак ме креваат на 7мо небо ми се потребни од партнерот.Кога ќе си одам тој ме гледа дури не влезам од таксито и се оддалечам.
Некој вакви ситници ми кажуваат дека тој ме сака:back:

хмм па знам дека ме сака со тоа што е секогаш внимателен со мене никогаш не ме нарекол со некој вулгарен збор никогаш не ме опцул времето што го минува со мене што на лицето ми се гледа насмевка дека му е убаво со мене секогаш пред другите ме истакнува како идеална жена за него (макар што имам многу мани)

Ми ја гали косата кога мисли дека спијам...

Кој очекува тој се разочарува.
Ако не очекуваш, зошто живееш?
Очекувања секогаш имало и ќе има, помали и поголеми тие се неизбежен дел од секоја врска. Постави ги ниско, можно е да го потцениш партнерот, превисоко ако ги поставиш, можно е да се разочараш. Клучен е временскиот фактор и ситуациите низ кои сте поминале.
Јас конкретно очекувам разбирање и компромис. Прашањата кај си и со кој си, ако се од куртоазија се разбирливи(иако ју невр ноу дис), меѓутоа не треба да се придава многу значење на тоа пошо многу лесно може да бидат предмет на манипулација.
Јовица Ивановски има напишано песна што се вика ,,жена и меана,,
,,веројатно сеуште не знае кој си,
и само затоа сака да знае кај си,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom