Женски вратоврски

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
blake-lively-nifty-neckties-01.xxlarge.jpg

crossover_ties.jpg
вака би се облакала секој ден..вакви униформи баравме за у школо, ама ништо од тоа:nesum:
сакам вратоврски, мноогу у последно време, онака со кошулка(ќе да е до серијата:))..многу ми е убаво, некако секси, закон се:) може ќе носам викендов за искачање:pipi:

Мнооооогу е секси вратоврска на женско, ама да не е од оние свиленкастите, пошто тие ми се некако апла ко за машки.
Имаше порано во ГТЦ најгоре, на крај, па десно ( кога гледаш кон плоштад ), ама тоа беше за време на Ребелдевеј треската:) и не верувам дека сеуште има.
Јас имам една што си ја земав во тој период заедно со карирана сукњичка и кошула и уште си ја носам, ама претежно во комбинација со фармерки. Не за друго, сукњата едвај ме собира, па само за спеш`л окејжун ја носам. :pos:

Никогаш немам ставено.. незнам некако се плашам дан ја искомбинирам неубо.. незнам ќе се осеќам за нигде. А да гледам на други убо стојат, ама јас лично сега за сега не би ставила.
Во Охрид има премногу по бижутерииве, ама не би купила

Јас ги обожавам женските вратоврски и желба најголема ми е да си купам таква, ама не сум начекала во Скопјево никаде, ама баш никаде. Преубави ми се и ако човек знае да искомбинира знае да излезе навистина секси комбинација.

Ми се допаѓа како моден детал и може добро да се искомбинира.Не сум налетала или можда сум ама не сум приметила :):)

Mi se dopagaat zenskite vratovrski, dobro odat so kosuli. Bi nosela samo da najdam nekoja sto ke mi se dopadne

Носам вртоврски не многу често во последно време али ипак носам.Најомилени ми се една црна и дрвена кои ги комбинирам со црна или бела кошула.На почетокот ми беше интересно и чудно но сега се навикнав и ми е супер кога ги носам .

многу ми се слатки женските вратоврски, ама со некој интересен дезен...во Скопје имате во оние мали кинески продавнички што ги ма карши Буњаковец, ЈБТ и низ турска чаршија, а низ бижутерииве ги има!!! јас нечекав многу слатки шаренки во еден бутик во Ново лисиче!!!

Ууууф ги обожавам!
Сега за сега имам три и мислам уште да купувам.
Иначе може да си набавиш во Six PM или па во некоја продавница за бижутерија може да има....пример во ботони сум видела=)

Веднаш ми асоцира на стјуардеса или некоја ученичка од елитните американски училишта со униформа :)
Инаку никогаш не сум носела досега..не сум си купила некоја бидејќи не ми се допаѓа таквиот стил. Порадо би носела марама :helou:

Мајка ми најчесто ги носи и таква и е и униформата за на работа.:)
Мене лично многу префинето и елегантно ми делуваат и кога би пораснала повеќе [за некоја година] би облекувала.:)
Сега за сега не,сметам дека на девојче на моја возраст не би му стоело баш таков тип на облека.:)

ми се допаѓаат, барав по Скопјево, ама не знам каде има. Ако некој знае, нека пише...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom