Скандал: Next Time на Беовизија настапија под БЈРМ

• Креатор на темата Креатор на темата daryll
  • Време на започнување Време на започнување
Јас видов дека тоа БЈРМ одеше само за гледачите пред малите екрани. Значи и да дознале тоа било откога заминале од бината. Проблемот е кај нашите од МТВ кои како наши претставници можеле да свикаат прес за ова, па на тој начин српската и нашата јавност ќе биле запознаени со ставот на МТВ за овој понижувачки дел од претставувањето.

у реду! извини на реплика... не ни знаев што и како се случило.. а и не ги обичам многу некст тајм (тоа детето ко Ален исламович ми звучи) па некако сум настроена да мрчам од старт! :icon_lol:

Кутрите МТВ колку критики добија од ваша страна, што мислам дека утре ќе снема МТВ. Хахаха:pos2: Како што рече некој член погоре, ПА МТВ ОДАМНА Е КАТАСТРОФАЛНА "ТЕЛЕВИЗИЈА" во македонија, и што очекувате вие од неа?

А, и ова со РТС е претходно видена работа, така да не треба ништо да не изненадува.

у реду! извини на реплика... не ни знаев што и како се случило.. а и не ги обичам многу некст тајм (тоа детето ко Ален исламович ми звучи) па некако сум настроена да мрчам од старт! :icon_lol:

Ок! За вкусовите ниту пак јас дискутирам. Те рабирам за сакањето т.е, несакањето на некој пеач или група. Кај сите нас е присутно. Ниту јас не сум некој нивни обожавател. :smir:

Јас колку што знам Србиве не бираат начин да не понижат после признавањето на Косово. Не дека претходно цутеа односите ама сега некако накурчени се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom