Нокт на мал прст

• Креатор на темата Креатор на темата Фокси
  • Време на започнување Време на започнување
Што толку женските се гадат од долг нокт кога и самите тие фураат долги нокти?
Ако имаш долг нокт на малиот прст не мора да значи дека копаш руда од нос и уво со него.
Јас немам, не би имал, но не е до толку страшно, дури има многу други работи кои ме вадат од такт повеќе.

Според мене нокт на мал прст е многу сељачка ствар. Нема примена. (освен за 'копање руда'). А нерви ми се креваат кога ќе видам некој со обетка на ноктот :nerv:

... нерви ми се креваат кога ќе видам некој со обетка на ноктот :nerv:
:vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos::pos:

Леле, зар и такви имало бе....
Ццц, каде отиде светов...

:vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos::pos:

Леле, зар и такви имало бе....
Ццц, каде отиде светов...

не се сеќаваш?? тоа стана тренд откако искочи спотот PIMP од 50 Cent & Snoop Dogg. После тоа пола од машката македонска популација почнаа да ставаат обетки на ноктот од малиот прст.

не се сеќаваш?? тоа стана тренд откако искочи спотот PIMP од 50 Cent & Snoop Dogg. После тоа пола од машката македонска популација почнаа да ставаат обетки на ноктот од малиот прст.

Ха, глупи луѓе...
Па арно кога не почнале да носат гакички како тие на Борат, откога излезе неговиот филм. :pos:

borat-swimsuit.jpg

nokt na maliot prst sega nema nikoj veke ne e vo moda.. mislam postarite imaat.. ama spored mene da imas pogollem nokt na maloto prste e samo za RUDA :pos2:

Одвратно. Знам луѓе кои имаат и кога ќе ги прашам, велат дека кул. Еден дечко ми кажа дека го користи при секс???

Имав нокт на малиот прст на десната рака. Ептен ми беше корисен за покажување на ствари на монитор пошто не остава никаква масна трага ко што оставаат прстите. Е сеа главен проблем ми беше тоа што често знаев да го удрам во нешто и да го откорнам а тогаш болката беше незамислива. Најмногу и поради таа причина го баталив.
Иначе наспроти верувањата на поединци дека малиот нокт е погоден за рудокоп во уши и нос мора да ве разочарам и да ви кажам дека ептен не е добар за таа работа бидејќи може да се повредиш оти ноктот е остар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom