Беџови

• Креатор на темата Креатор на темата new_yorker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Локација
Скопје
Дали носите беџови како аксесоари на вашата облека?
SnailtrailBadges.JPG

Ако носите кажете какви ви се омилени...
Или ако не носите кажете зошто...
Од кај ги купувате најчесто...
И со што апликација се (текст/слика итн).
Можи и слики од фаца беџови или од вашите... :wink:

Е ваков

Obama%20Election%20Badge.jpg

не, се зезам не носам и премногу ми е селски кога некој ќе видам да носи (не се лутете тие што носете) но не ми се допаѓа тој „моден детал“

Имам неколку ама не ги користам многу, некогаш ако ми текни можам на марама да закачам..
иначе омилен ми е еден лилав кај шо пишува:Look at me, what you se!

Јас не носам,не ми се интересни,нити пак убаво ми личат.

Имам ставено неколку на чанта и баш супер изгледа. Инаку се работи за рокерски беџови без срценца и розова боја :smir:

Мене ми се ептен глупи. Не ми се нешто по мерак, и не ми праат ќеф.Иако кога ке ги видам на друг убаво изгледаат(кога не се натрупани премногу) :wink:

Мене ми се ептен глупи. Не ми се нешто по мерак, и не ми праат ќеф.Иако кога ке ги видам на друг убаво изгледаат(кога не се натрупани премногу) :wink:

И мене исто...Ко ќе видам баш интересно ми изглеет, ама јас не сум по такви работи.
Обожавам да застанам и сите до еден да ги разглеам во продавницине.
Иначе вакви некој ме привлеквет...(не сите на сликава, ама не можев да си најдам некоја пуба слика)

bedzevi.jpg

Yeah, обожавам беџови :))).

Најразлични, најчесто натрупани на чантата. XD

Па одувек ми се допаѓале како детали , сум ги носел , ги носам уште ..Понекогаш.
Јас тие што ги имам се од бендови , ама највеќе ми се свиѓаат со некој интересни натписи :) .

Носев предтоа онака изнаредени на ранецот,но ми се губеа,ми ги крадеа,ова она и еден ден ми пукна филм и ги разбацав сите сред хала.:vozbud:

Јас обожавам беџови, баш ми се интересни... ги носам секаде.. на панталони, маица, ранец..........
Омилен ми е еден на него што пишува ShIt HappEnS ... :D

Кај девојки - лепо.
Кај машки - геј.

Порано носев почесто ...и тоа од некој рок групе, од чегевара и сл ама пак сеа мн ретко носим т.е ич ...:toe:

Едно време идев накичен, со 5-6 беџа на раец, еден куп црни ластици или алки на рака, ланче црно, ама ми пројде филмот, више ништо од тоа не носам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom