Компјутерот после формат

• Креатор на темата Креатор на темата DarkoG
  • Време на започнување Време на започнување

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
702
Поени од реакции
81
Кои се потребни програми и потребни подесувања за нормална работа на WindowsXP.

Пр:
Кај мене инсталирав некои програмчиња, драјвери и уклучувам кантер упм кочи не се игра, а графичка 512 мб ми е.

И гледам нешто во процесите нормално компјутеров ко ќе го стартувам процесите одат до 400 мб :@ или уште еден формат предлог и некоја програма:?

А да си го однесиш да ти го напрает ко шо требит ? Аку ти е ова првпат да форматираш ... пробај уш еднаш хехе

Кажи ми што Антивирус стави? а со кантерот може да ти е до нетот.

Кои се потребни програми и потребни подесувања за нормална работа на WindowsXP.

Пр:
Кај мене инсталирав некои програмчиња, драјвери и уклучувам кантер упм кочи не се игра, а графичка 512 мб ми е.

И гледам нешто во процесите нормално компјутеров ко ќе го стартувам процесите одат до 400 мб :@ или уште еден формат предлог и некоја програма:?
Не мораше да отвараш тема затоа. Има тема проблеми и прашања и таму ќе добиеше одговор. My Computer / Properties / Hardware / Device Manager. Ако има жолти прашалници значи ти недостигат некои драјвери односно не си ги инсталирал сите.

Кажи ми што Антивирус стави? а со кантерот може да ти е до нетот.

NOD32 Smart Security

- Имам на ум утре да купам цедеа да го преснимам и да го форматирам, само кој програми да инсталирам дајте некои предлози?

Провери си ги драјверите за графичката и за звучната. И за матичната.

Провери си ги драјверите за графичката и за звучната. И за матичната.

Се е во ред со нив хД јас мислам дека ми кочи од мн програми што имам или нешто со процесите незнам да ги средам и регистрите

Вие, после формат. Кои програми ги инсталирувате? Кажи еден пример хД стварно ми треба формат ќе ми умрит ПЦво!!! :pos2:

Пред формат правеше ли вака?
Освен НОДот што друго инсталираше?
Напрај скан со HiJackThis и пушти го резултатот тука!

Пред формат правеше ли вака?
Освен НОДот што друго инсталираше?
Напрај скан со HiJackThis и пушти го резултатот тука!

Пред формат беше во ред.. сеа процесиве е 100% мн се оптеретува
До 500 мб ги качува на страт на компјутерот, некое програмче за оптимизација или дајте листа поубави програми па ќе го форматирам и ќе ги инсталирам.:toe:

Еве, свежо после форматирање...

Од листата фалат само Adobe CS4 Master Collection / CorelDraw Graphics Suite X4 / AutoCAD Map 3D (овие на татко ми за работа му требат).

Attachments

• untitled1.JPG
    untitled1.JPG
    125,3 KB · Прегледи: 85
  • untitled2.JPG
    untitled2.JPG
    125,3 KB · Прегледи: 54
NOD32 Smart Security

- Имам на ум утре да купам цедеа да го преснимам и да го форматирам, само кој програми да инсталирам дајте некои предлози?

Одиш во погрешна насока, се гледа дека некои работи не ги разбираш. Ај пробај првиот формат нека ти го направи некој поискусен, а ти гледај и прашувајго така полесно ќе научиш отколку овде на форумов.:helou:

NOD32 Smart Security

Не постои NOD32 Smart Security.
Мислиш ESET Smart Security или ESET NOD32 :pos2:

Не постои NOD32 Smart Security.
Мислиш ESET Smart Security или ESET NOD32 :pos2:

Исто ти е :D:pos2:

Еве, свежо после форматирање...

Од листата фалат само Adobe CS4 Master Collection / CorelDraw Graphics Suite X4 / AutoCAD Map 3D (овие на татко ми за работа му требат).

Фала Oblivion!
Некои ги сметнав од таа листа и ги инсталирав. Кул се.Е сега уште антивирус ми треба.?:toe:

Или пак да си го ставам ESET Smart Security?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom