Windows Live Messenger Plus

• Креатор на темата Креатор на темата P.Griffin
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Сите знаеме за Плус додатокот за МСН. Можеш да менуваш бои на име, да додаваш скрипти или сам да направиш скрипти, да доунлоадираш разни скинови, можеш да се уклучиш на повеќе акаунти истовремено и многу други опции со кои можеш да го направиш твојот месенџер каков сакаш.
Е сега поентата на оваа тема е да си помагаме доколку имаме некој проблем со Плус. Еве на пример јас сеуште не можам да откријам како да уклучам повеќе адреси наеднаш, има некој да го знае ова?

п.с колку што знам нема ваква тема но доколку има слободно канта.
Едит: Сега гледам темата сум ја ставил во грешка подфорум :) Sry

Сите знаеме за Плус додатокот за МСН. Можеш да менуваш бои на име, да додаваш скрипти или сам да направиш скрипти, да доунлоадираш разни скинови, можеш да се уклучиш на повеќе акаунти истовремено и многу други опции со кои можеш да го направиш твојот месенџер каков сакаш.
Е сега поентата на оваа тема е да си помагаме доколку имаме некој проблем со Плус. Еве на пример јас сеуште не можам да откријам како да уклучам повеќе адреси наеднаш, има некој да го знае ова?

п.с колку што знам нема ваква тема но доколку има слободно канта.
Едит: Сега гледам темата сум ја ставил во грешка подфорум :) Sry

Вака сега чекор по чекор за да нема утка:

91506946xb7.jpg

Како што гледаш најпрво клик на Plus! менито и бираш Preferences & Options. Ти се појавува следниов прозорец:

75996859sq9.jpg

Во горното мени бираш Customize! и во General имап Multiple Accounts. Чекирај го првото (Allow me to connect to several accounts simultaneously) и клик на Apply. Тоа е тоа :smir:

Вака сега чекор по чекор за да нема утка:
Во горното мени бираш Customize! и во General имап Multiple Accounts. Чекирај го првото (Allow me to connect to several accounts simultaneously) и клик на Apply. Тоа е тоа :smir:
Јас ова го имав направено, но до пред малку не знаев каде се внесува втората адреса, што всушност било многу лесно само треба повторно двоен клик за да се отвори уште едно :) сепак фала :kesa:

Добро јас се изнамачив и пак не успеав да најдам како да си го направам никот да ми биде во боја со тие гглупости.Ајде ако сака некој да помогне

Добро јас се изнамачив и пак не успеав да најдам како да си го направам никот да ми биде во боја со тие гглупости.Ајде ако сака некој да помогне

Ако имаш мсн+ еве како

А исто така можеш и со скрипта да си го направиш. Name Editor се вика скриптата ја има по нет..

kaj mozam da go najdam za download pls:smir:

kaj mozam da go najdam za download pls:smir:

На самата страна имаш со големи букви download и последна верзија е 4,80 што одговара на MSN 8.1 i 9.0. Е проблемот е што има многу малку работи што можат да се инсталираат на MSN 9.0 (скинови, скрипти ...).

каде да го најдам мсн 9 фрее да си го спуштам ?

Кога сме кај МСН... Има некој начин да проверам кој седи invisible ?

Invisible... мислиш за Appear Offline ? Ако мислиш за Appear Offline... тогаш имаш еден начин, не е она класично гледање кој се крие, туку едино сам ако се "издаде" дека се крие. За тоа ти треба или aMSN или MSN Discovery и сеа доколку некој е скриен, а влезе во конверзација со тебе тогаш тебе самиот месинџер ќе те извести дека тој и тој контакт влегол во конверзација со тебе што автоматски ќе сватиш дека контактот е тука, само е со скриен статус. Малце лошо е објаснувањево, али претпоставувам дека ме свати што сакам да кажам :) Е сеа исто така имаш и некои програмчиња за тоа... незнам точно по име како се викаат само лично мене ако ме прашаш би ти кажал едка не им верувам на тие ствари (нешто слично на Who is block me...). :jaj:

Ај некој нека ми каже од каде да симнам скинови за мсн 9.0 !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom