Wireless конекција

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
kako da napravam wireless konekcija na lap top vista. ako moze nekoj da mi pomogne. vo kompjuterot imam internet no nikako nemozam da go povrzam lap topot... ako moze po detalno zasto nekoj rab veke gi probav no ne mi uspea

kako da napravam wireless konekcija na lap top vista. ako moze nekoj da mi pomogne. vo kompjuterot imam internet no nikako nemozam da go povrzam lap topot... ako moze po detalno zasto nekoj rab veke gi probav no ne mi uspea

доле кај што е саатот, имаш икона со комп. кликни на неа имаш 2 опции, кликни на таа шо е од горе незна како се викаше....потоа дај рефреш ќе видиш има 2 стрелки, од како ке ти излезе wireless конекцијата кликни на неа, пиши пасворд (ако имаш пасворд) и терај работа:smir:

ако ти е ставен во скоро време нетот и сеуште го немаш користено....во кутијата од рутерот би требало да имаш упатсво како да го приклучиш, имаш внатре кабел, ке го приклучиш на рутерот и ќе го поврзеш на лап топот(ако имаш упатство ) и таму ти пишува се што треба да направиш

abe jas imav dolgo vreme net ama samo na komp so modemot i pred nekoj den zemav lap top i ruterot go povrzavme na komp i ima internet.. vo upatstvoto e napisano za xp i nema za vista... i sega nemozam na vistata da napravam konekcija i da go konektiram.da bese xp nemase problem ali vaka nemam pojma...

abe jas imav dolgo vreme net ama samo na komp so modemot i pred nekoj den zemav lap top i ruterot go povrzavme na komp i ima internet.. vo upatstvoto e napisano za xp i nema za vista... i sega nemozam na vistata da napravam konekcija i da go konektiram.da bese xp nemase problem ali vaka nemam pojma...

За каков рутер станува збор ?

pa ti vikam deka pisuva ama samo za xp nema nisto za vista... i sea treba da go preinstaliram vo xp samo za da go povrzam

Провери дали ти е уклучена безжичната мрежна картичка на лаптопот има копче за тоа.

neznam kade e toa kopce ama kolku sto jas se razbiram mislam deka treba da se napravi konekcija i da se povrzi...Jas sigurno ne ja pravam kako sto tereba zatoa sto ne mi ispaga konekcijata i nemozam da se konektiram.. neznam i komp dali e povrzan kako sto treba...no ima net...

нема врска дали е vista или xp....упатство мора да има во кутијата....а мрежата за да провериш на лап топот е стисни на Fn и на тастурата имаш знак како што имат тел. за мрежа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom