Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
two-and-a-half-men.jpg

Ајде да чујам т.е читам импресии кој ја прати оваа фантастично добра (за мене ) серија..Тоа е една од двете што ги пратам активно ..Другата е 24 ..

Значи серијава стварно ми се свига и је праена баш како што сакам јас.
Чарли Харпер ја права Манга ,има кука на Малибу,јака кола ,пари и сеуште е ерген и он просто ужива во тоа.. За разлика од него брат му Ален е сосема спротивното ..кој по кавга со својата сопруга е принуден да се пресели кај брат му заедно со синот Џејк и сето тоа требаше да биде на неколку дена.. но така и остана :D

Хумор колку сакаш ,чести зајадувања помегу браката Харпер (Додуша претежно Чарли је оној кој е повеке зајадлив) кои што се ептен добро направени..Тука е и малиот (сега веке и не толку мал) Џејк,легендарната кукна помошничка Берта ,Мајката на двајцата брака која е со специфичен карактер кој никој не и го поднесува..Тука е бившата жена на Алан ,а се појавуват и многу Топ девојки кои се често во придружба на Чарли..

Во тек е 6тата сезона.. кај нас колку што знам не е давана до сега..На Хрт идеше порано барем првата сезона таму ја глеав..а инаку може да се симне на сите популарни торент сајтови :)

2471516850_15202a992c.jpg

ова е слика од една епизода која е во CSI Верзија..лудница :pos2:

Ја немам гледано, ама чинам дека од другата страна на "барата" бележи енормен рекорд на гледаност.

Ги изгледав сите 6 сезони до сега, уште се снима колку што знам, со оглед на тоа дека сум љубител на хумористични серии, оваа ми е баш по мера, тоа детето Џејк стварно знае да одвали... :)

имам гледано само неколку епизоди ама стварно е добра.

Серијата многу ми се допаѓа...
Толку е добра што другите комедијални серии пробуваат секогаш да се насмејат на сметка на 2 и пол мажи (или како би дошло на МК). Реалноста е во тоа што оваа серија им јаде најголем дел од профитот.

Еве еден клип за оние што ја немаат глеано серијата..

Сите 6 сезони изгледани кај мене. -.-
Феноменална серија, ги снимам од другар кој истотака ја обожава, односно тој ми ги симнува.
Ќе има уште сезони?

Прва серија да гледам на писи, инаку.

Многу добра серија...Ги иам гледано првите 3,4 сезони на ХРТ, обично ги даваат преку лето и добро доаѓа како освежење...
Ликовите се знаат од Вжештени глави, Топер Харли и Мртво Пувало :), и одлично се надополнуваат ,а малиот е баш погоден како американски копиљ кој само сака да ждере, да игра плејстејшн и да забушава...

Топ серија едноставно на моменти токлу ќе те насмее што почнуваш да плачеш ...
На ХРТ ги даваа а сега незнам дали сеуште ги дават.

Додека одеше на ХРТ1 гледав неколку епизоди, навистина интересно, многу смешна серија, би сакал пак да ја гледам некаде, белки од кај нас некој ќе ја откупи :pipi:

летово гледав две/три епизоди и многу ми се допаднаа. ако некогаш повторно почнам да гледам серии, оваа ќе е високо на вочлистот.

сега ја има на хрт 2 после 16.00 од пон до петок. инаку серијава е закон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom