Луѓе,
Се зачленив тука пошто прочитав дека др Даскалов бил добар хирург. Јас не мислам така и сакам да ги заштитам сите што помислуваат кај него нешто да направат. Бев глупава и поверував на реклами. Знаев од секогаш дека татко му бил професор на хирургија ама го занемарив тој факт и фактот дека можеби со врски све има завршено. Во една операција решив да си ставам гради, да го поправам носот и да направам лупосукција. Резултатите се следни градите ми ги има утнато до крај. Едната града ми е централно поставена и нормална другата е на страна. Сем тоа силиконите се напипуваат и секој ке каже дека се силикони. Носот ми изгледа полопшо него пред да го оперирам. А после липосукцијата имам симнато само 1 цм во обем и целата сум нерамна испод кожата. Типот е идиот и на тоа све вика дека ке ме поправел. Како ке ме поправи кога незнаел ни да направи како треба. Целата сум избезумена. Поминати се 9 месеци од операцијата и овоа се крајни резултати. Во Белград ми бараат 12000 евра за да ме поправат.... Ужаз. Незнам што да правам. Ако планирате било каква операција одете сегде само не кај Даскалов. Ке станете само дел од армијата на унаказени луѓе од неспретните раце и незнаењето на доктор Огњан Даскалов