280 карактери на twitter

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
6.061
Поени од реакции
18.586
Од своето постоење социјалната мрежа твитер дозволува максимално користење на 140 карактери, за да последните денови нивниот максимум го покачи на 280. Како долгогодишен корисник на твитер позадоволен сум од оваа социјална мрежа, отколку од фејсбук во поглед на статусите/твитовите, иако некогаш и тие 140 карактери знаат да ми бидат напорни за читање. Дали и вие кои ја користите оваа мрежа сте задоволни или незадоволни од новитетот?

Па не ни рече карактери. Карактети пише. :D Читај го насловот.

Ај читај го :D

Овие мене ли ме чекаа за реформава? Вчера баш направив акаунт на твитер и одма промени.
Црн бумбар.

Епа го поправил сеа коа виде :D

Не сум уопште мењавал во насловот, инаку тоа според називот на англиски characters го изведов :D[DOUBLEPOST=1510161528][/DOUBLEPOST]
Не се карактери тоа, знаци се.
И 560 им се џабе на неписмени.

Го извадив според англискиот збор character, искрено македонски не знам како се нарекува :D[DOUBLEPOST=1510161585][/DOUBLEPOST]

Овие мене ли ме чекаа за реформава? Вчера баш направив акаунт на твитер и одма промени.
Црн бумбар.

Ти баксуз еден да дојдеше ден подоцна можеби опција edit на твитовите ке ставеа, вака кој ке чита расправи со 280 знаци :D

Твитерашка револуција вол2

Па требаше да му се оддолжат на Трамп на некој начин што му го исклучија профилот тогаш.

Црн бумбар.
Toa znaci deka dosol zivot za tebe hahaha

Послато са A5 уз помоћ Тапатока

Абе се што требаше да направат е само edit на твитовите, вака испаѓа глупаво кога некој ке ја зацепи со 280 знаци...

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom