Гола вистина

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
17663.jpg

НОВО ГОВОРНО ШОУ НА „А1“
„Гола вистина“ премиерно в сабота

Емисијата „Гола вистина“ премиерно почнува на телевизија „А1“ в сабота, во 23:30 часот, поточно по вечерните вести. Замислена е како говорно шоу, каде што познатите јавни лица ќе ги споделат своите искуства, ставови, мислења на одредена тема, која повеќе или помалку е актуелна во моментот. - Во секоја емисија ќе има по двајца гости, кои ќе коментираат и ќе разговараат на одредена тема, но емисијата ќе биде збогатена и со прилози, изјави од стручни лица, обични луѓе, кои ќе споделат искуство на таа тема и слично - вели - Хелена Роза, уредничка и водителка на емисијата. Во премиерната епизода, која ќе се емитува на Денот на вљубените, ќе се говори за уметноста на љубовта, а гости ќе бидат Сузана и Горан Милиќ.

Емисијата трае 60 минути.

Со други зборови копија на "Голите вести" од Нова ТВ.Same old story.Како и секогаш кога се работи за иновативноста на нашите ТВ гајдови, мозокот им работи исто како и оној на другата глава.Гледаат само што попрво да ископираат.

Тргај сликата , страв ме фати ..Која е таа грдата ?

OMG... колку ли е само грда:nesum: Свечено ветувам дека никогаш нема да ја гледам емисијава :nenene:

Нема шанси да гледам шоу со оваа Курва... едноставно ми се повраќа од неа :tapp:

Емисијава нема ништо со насловот. Едно обично емисиче со водителка и гости кои ке си прават муабет. Вез везе.

Емисијата нема врска ни со насловот, ни со сликата горе
Уште едно ток шоу во низата шоуа што ги има на нашите телевизии, само штѕо водителката е лезбејка во ова шоу

Оваа не е лезбејка, туку невина е. Кој маж или жена би сакал/а да се скљафта со (ако може да се каже) НЕА

Ќе се отруеме од ретардирани емисии значи

Тргај сликата , страв ме фати ..Која е таа грдата ?
Не е грда бе.Убави црти имат на лицено,само не и се добро распоредени.Плус светлинана не се одбиват добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom