Градоначалник на Скопје

За кого ќе гласате за градоначалник на Скопје?

• Коце Трајановски

Гласови: 44 50,0%
  • Тито Петковски

Гласови: 18 20,5%
  • Лазар Еленовски

Гласови: 3 3,4%
  • Страшо Ангеловски

Гласови: 8 9,1%
  • Љубчо Георгиевски

Гласови: 15 17,0%

• Вкупно гласачи
    88
Член од
13 јануари 2008
Мислења
570
Поени од реакции
18
Драги мои сограѓани после подолго време, ете конечно се покажаа главните кандидати за градоначалник на Скопје.

Ги имаме од секаков вид: татаро-бугар, пувеж, Наум Охридски...

Ме занима што вие мислите и за кого би гласале!

Па повелете!

:oeoeoe:

Мислам дека најголема утка на овие локални избори е тоа што го нема Амди Бајрам, помеѓу кандидатите за градоначалник на Град Скопје. Е тоа е вистинскиот човек за градоначалник на Скопје.:vozbud:

за начмиш од лакајца оти не сум жител на скопје

Koce Trajanovski sekako zar ne se dokzi delata vo Gazi Baba osvetluvanjeto onamu kade sto nikogas i ne go imalo zeleni i uredeni parkcinja zaedno so detskite igralista.Kako i mozete da razmisluvate sekako deka ke glasam za sebe si.JAS JA ODBIRAM IZGRADBATA NA MOJATA IDNINA ,A VIE ??NAPRED GRADONACALNIKU JA ZASLUZUVATE TITULATA TATKO NA GRADOT SKOPJE.SEKOE DOBRO SEKOMU I IMAJTE PRIJATNI DENOVI MOI SOGRAGANI.:toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe:

За да ни биде се како што не треба, заговарам поддршка за татаринот Љубчо.

Ушпте тој ни фали!

За да ни биде се како што не треба, заговарам поддршка за татаринот Љубчо.

Ушпте тој ни фали!

Ех, баш тоа... На Љубче да му дадеме фотелја и тогаш до шмизлата и каква и да беше другата скулптура ќе ни стави биста на Тодор Александров,или не дај Боже до споменикот на Александар Македонски да му текне да ја стави.

тито :vozbud:
ах, да се кандидираше пене... крадеше, ама бар направи нешто. овоа окалево грдо трифке една цигла не постави, а си лапна плацови, кермес, тоа ресторантот испод б2 и што ли уште не =) ах, што убаво е тоа жешко столче градоначалничко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom