Проблем во windows xp

• Креатор на темата Креатор на темата snowmen
  • Време на започнување Време на започнување
Овоа overclocking failed ми се појавува само кога ми работи компјутерот по цел ден а на сабајле кога ке го уклучам си работи како шо треба.Не знам шо е работава помагајте???:toe::toe:

Овоа overclocking failed ми се појавува само кога ми работи компјутерот по цел ден а на сабајле кога ке го уклучам си работи како шо треба.Не знам шо е работава помагајте???:toe::toe:

Мислам дека сега е касно за ова... ама ако сакаш пробај :toe:

Него... snowmen, направи му System Restore на 1 ден пред да почне тоа да ти се појавува. Ако е вирус или нешто слично би требало да ти се реши проблемот. Само биди внимателен како го враќаш компјутерот дека може да претераш па да снемаш пола работи у компјутер. Работите кои си му ги додал во периодот одкако почнало да ти се појавува тоа па до сега стави си ги на USB како BackUp, али имај у предвид дека .exe фајловите отпаѓаат. Значи направи си BackUp на се освен на .exe фајловите.

Проба со некој од советите што ти ги пишав(ме) ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom