Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам проблем со windowsot.кога го уклучувам или рестартирам ми се појавува ова: OVERCLOCKING IS FAILED!!!
Може ли да ми кажете со е проблемов па да го решам.:nesum::nesum:
немам правено overclock а не знам и како се правидај кажете некој друг начин да го средам windowsot не можам вака ме нервира:nenene::nenene::nenene:
Имам проблем со windowsot.кога го уклучувам или рестартирам ми се појавува ова: OVERCLOCKING IS FAILED!!!
Може ли да ми кажете со е проблемов па да го решам.:nesum::nesum:
А како да го решам Генуине проблемот???
Провери ПП:smir:А како да го решам Генуине проблемот???
Епа ти пишав како да го средиш, ако незнаеш носи го во сервис[/QUOTE
Сега пробав како шо ми кажа ама пак истото се појавува.нема ли друг начин а overclock не сум правел.Пред тоа никогаш не ми правел така комов
Имам нова графичка ge force 9600GT дали можно да има врска нешто и тоа???![]()
Neznam dali ova ke ti pomogne no probaj Idi vo :
all programs>Accesories>system tools>system restore i ke se snajdes ponatamu samo znaj deka ova ti brise skoro sve osven najpotrebnite programi.
Не лупајте глупости бре... ако некој прави System Restor го враќа компјутерот за онолку дена колку што ќе намести (има опција да местиш колку сакаш да го вратиш компјутерот). Откако ќе направи System Restore компјутерот ќе му биде исто како што му бил на денот кога го вратил компјутерот.
Пример... сега сме 08.02.2009 .. и ако компјутерот го врати 5 дена, тогаш компјутерот ќе му биде исто како што му бил на 03.02.2009г и ќе му се избришат само програмите кои ги инсталирал во периодот од 03.02.2009г. до 08.02.2009г.
Па он вика дека не праел оверклок,а му се појавува OVERCLOCKING IS FAILED па претпоставувам дека е вирус,а ако е вирус ова сигурно ќе му помогне.
BONDEK напиша:samo znaj deka ova ti brise skoro sve osven najpotrebnite programi.
Јас зборев за:
Е добро бе може ќе направи System restore на денот кога го купил комјутерот и само основните програми ќе ги има. Ја на тоа мислев![]()