Фан Клуб: Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.Tasev
  • Време на започнување Време на започнување
ФК Зрновци - ФК Овче Поле 5:2... во никакви услови на никакво време победија домаќините со голема помош од педерот судија... до 85 минута беше 3:2 за домаќините и еден куп шанси за гостите ама :toe:...

Следен натпревар ФК Овче Поле - ФК Осогово во Недела на 25.10.2009 во 14:00 часот

ti si bolen bre dete..koj sansi gi imavte vie bre ccc...

Абе дај не ме смеј... на 3:2 за вас имавме најмалку 3-4 големи шанси за гол... нешто бранеше голманот, нешто покрај гол... и + тоа беше црвен картон, тој вашиот кога стартуваше со две нозе врз нашиот некаде на средина на второто полувреме кога беше 2:1... ама кукате сте немале пари па поминавте со жолт... во прво полувреме имавме сигурно три 100% шанси за гол... него ќе видиме кај нас... има време... ајде :helou:

Абе бев таму, па сега дали сум играл не е битно... ти кажувам што видов... а ти играше за Зрновци? :uvo:

Ти се судри со голманот на почетокот :wink:... и после што испадна па место тебе влезе тој нискиот 7-цата? И јас играв денеска за Овче Поле ама реално не требаше да биде толкав резултатот, имавме и ние неколку големи шанси за гол... не велам дека и вие немавте ама сепак домашниот терен е голем + посебно за оваа лига... ајде поздрав

Иначе еве ги резултатите и табелата од последното 7-мо коло:
http://rezultati.blog.com.mk/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom