Со која мисла се будите наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата biglava
  • Време на започнување Време на започнување

biglava

Last Samurai
Член од
28 ноември 2008
Мислења
62
Поени од реакции
4
саатот ѕвони...сабајле пак 6 и 30....уште еден ден...не ми се станува....посапан....си ги барам папучите...идам да се измијам за да се освестам...и само едно иам во глава...КОГА КЕ СЕ ВРАТАМ ДОМА ПАК...станувам секое сабајле за да дојдам дома...тоа ми е мотив...искрено...вреди...после работен ден...одмор...малце кајгана...некое филмче:tv:

со која мисла станувате сабајле...кој ви е мотивот...она што ве потикува

Тешка работа е да се поттикнам да станам од под ќебето, но станувам бидејќи знам колку обврски ме чекаат, а ако ги оставам, тешко би заспала пак. Можеби периодов е ваков, ама денот ми се сведува само на обврски.
А првото нешто што помислувам е..Ми студи несакам да станам!

прво шо мислам кога ќе станам е кај е wc то :pos2::pos2:а за натака после мислам:toe:

"Леле пак ли заебанции и денеска"...

"Не ми се станувааа. Ај ке поспиам уште малце па ке станам и така рано ми е"
И така 2-3 пати и на крај ке закаснам...

"A да си поспијам уште пет минути до 10 до 7 таман за 10 минути сум готова, ај!"

Секое сабајле кога сум прва смена:smir:

Не мислим ништо блокиран сум коај ќе станем за у школо у 6 и 30, а преку викенд помислуем првин да идем у вц :pos: а после ми се иде на кафе ... :)

со мисла дали да си се вратам пак в кревет!

Ај уш малце само...еве бар 10 минути...ај уш 5...а уш 5?Ајде бе станви Елено!Да се истуркат и денес денов и така и другиве и кј да е ќе го видиш, ајде станви!

Се убедувам самиот себе: Ај стани БЕ, чекај БЕ уше троа, абе ЕЕЕЕЈ стани касниш, чекај БЕ уш... касниш ЕЕЕЕЈ, ООООООО НЕЕЕЕ :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom