Со која мисла се будите наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата biglava
  • Време на започнување Време на започнување
Дали да се умијем или да се убием :)

Во зависност од тоа кој ден е:
-понеделник:Лееееле пак треба да идем у школо,ај уш 5 минуте...после 5 мин.:Добро Ано го слушам алармот еве стануем.
-вторник:Ау кој ќе ја трпи бизнис,ај 3 часа и дома,ај уш 5 минуте
-среда:Ај ај уште 2 дена,ај уш 5 мин бонус
-четврток:Фала богу уште еден ден
-петок:Ооо конечно петок,кој ќе седи до 3 у школо
-сабота:У пи*ку матер да идете свите што ме разбудивте/Леееле у школо треба да идем (и од кој ќе се спремим:Абе субота е у ПМ)
-недела:У пи*ку матер да идеш,едвај чекам викенд да дојде ти ми тропаш над глава/Леееле конечно се наспав

У зависност од сонот
-Оф сон било :(
-Оооо сон било :)
-Snaaaaakes!
-:pos:

па ако ми ѕвонит алармот од телефонот... „пи*дати матер сеа најде да ѕвониш... не можеше покасно“

Прво гледам да не станам на лева нога инаку отиде денот по ѓаволите... Потоа се присетувам на соновите и пробувам да ги протолкувам. Инаку во принцип лесно се расонувам... пуштам Рано Ден, се спремам 45 мин. и правец во школо:wink:

Леле кој че оди на факс до кога вака =)

Да ти е*ам телефонот!Ќути (и исклучувам аларм),и продолжувам да спијам.И мама ми звони во 7:15 и и одбивам...Станувам и си викам кога ќе се вратам од школо ќе спијам...

прва мисла ми е,јас како имам секс со животот и мајка му на тој ради кого се будам рано.....таа мисла ме држи долго време во денот :)...
За тоа “чек 5минути’’ едно време најдов нешо ко чаре, т.е го подесував саатот 5 минути порано од предвиденото ама после “ја открив фората’’ , па сеа рипам од прва за да не се измачувам:P

Секое сабајле се будам со мислата "Ајде уште 10 минути имат време".
После расонувањето следи мисла упатена кон љубениот, па се друго:pipi:

...Ќе ја е*/ам сестра ми ако не ми напраила кафе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom