Силвана Бонева кандидат за градоначалник

За кој би гласале да биде градоначалник на Струмица?

• Силвана Бонева

Гласови: 176 51,2%
  • Зоран Заев

Гласови: 168 48,8%

• Вкупно гласачи
    344
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 ноември 2008
Мислења
96
Поени од реакции
4
Силвана Бонева е изборот на ВМРО-ДПМНЕ со кој ќе му се спротивстават на Зоран Заев во освојувањето на Струмица.

оставете коментар за вистинскиот избор на Вмро Дпмне со кој ке го декласираат Заев.

Заев после скандалот со трговскиот нема шанси особено против Силвана Бонева одлична е пред се како човек а после како политичар сум имал можност да ја запознаам и очекувам победа во струмица се надевам народот ќе го направи вистинскиот избор :pipi:

и јас те поддржувам во изборот
и ако може одма гласајте на анкетата

Вмровец нека е за Струмичане само...да видаме ка стоот работте.

Знаев дека Бонева ке ја кандидират, штета навистина што ВМРО има кадровска криза во Струмица...
Мислам дека Струмица е единствена општина каде СДСМ може да победи...

баш ме заболе кој ќе биде градоначелник на струмица

А на анкетава да гласат само струмичани или поарно затворете ја темата.

Заев после скандалот со трговскиот нема шанси особено против Силвана Бонева одлична е пред се како човек а после како политичар сум имал можност да ја запознаам и очекувам победа во струмица се надевам народот ќе го направи вистинскиот избор :pipi:
Голема грешка на ВМРО што за градоначалник ја ставија Силвана Бонева, знак прашалник е сега дали ќе добие во Струмица, да беше Томе Лазаров како што се очекуваше имаше цела армија народ што ќе го гласа, но во краен момент кандидат од ВМРО е Силвана Бонева Струмичани се малку разочарани од изборот така да можно е и Заев да добие :uvo::uvo:

Голема грешка на ВМРО што за градоначалник ја ставија Силвана Бонева, знак прашалник е сега дали ќе добие во Струмица, да беше Томе Лазаров како што се очекуваше имаше цела армија народ што ќе го гласа, но во краен момент кандидат од ВМРО е Силвана Бонева Струмичани се малку разочарани од изборот така да можно е и Заев да добие :uvo::uvo:

Oste edno 8.000.000 € ...

И јас тоа го мислам, народот малце е разочаран од Силвана Бонава пошто отиде во Скопје и како да ја заборави Струмица. Не ми е јасен баш потегот на ВМРО, можеби поради тоа што Силвана ја знаат сите струмичани, а другите можни кандидати што беа не ги знаеа сите. А знаеме дека не се гласа за личност туку за партијата, така да неизвесно ќе е во Струмица.

Брат ми,дај бе не заебавај,јас сум член на ДПМНЕ и знам која и што е Силвана Бонева,по штабовите ја мават со столови,кај има шанси таа да победи.Едноставно,било кој кандидат да има во Струмица ќе победи Заев,лично јас,а верувам и поголемото гласачко тело во Струмица нема да гласа за Силвана.А, и да се надополнам,едноставно,немаше кој да ја јаде росата во Струмица,па најверојатно тоа би била Силвана. Поздрав и крајно сум разочаран од Груевски и компанија,ако чита некој од пратенициве и од ДПМНЕ,длабоко сочувство.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom