Zamunda.net trakerot offline??

• Креатор на темата Креатор на темата CueBaLL
  • Време на започнување Време на започнување

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Zamunda.net tracker offline??

Само што пробав да даунлодирам филм од замунда уТорентот ми вели дека тракерот е офлајн(тајмд оут)...

да не е проблемот од моја страна или и на друг му се има случено ова...
647_untitled.jpg

Само што пробав да даунлодирам филм од замунда уТорентот ми вели дека тракерот е офлајн(тајмд оут)...

647_untitled.jpg

Незнам што е ама ако си донлодираш од замунда отварај го торентот преку LimeWire ... Јас имам близу 200 Гб дн и не ми се појавило такво нешто

647_untitled.jpg

Изгледа кај тебе е проблемот уплоадирам на замунда преку Utorrent си работи супер како и секогаш.

Изгледа кај тебе е проблемот уплоадирам на замунда преку Utorrent си работи супер како и секогаш.
и мене ми прави проблем
и на другар му прави проблем
и тоа сите торенти од замунда....
o.O

cabletel го блокираше замунда тракерот. па ако користите интернет од нив, барајте си друг сајт за leech.

cabletel го блокираше замунда тракерот. па ако користите интернет од нив, барајте си друг сајт за leech.
кејблтел нека се припремаат за напад пошо еден ден со палица ќе им влезам ако не го добијам она за кое ПЛАЌАМ!

абе Јунски почетнички масакар им напраив каков офлајн, идете таму барајте си човекови мрежни права на провајдерите ваши :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom