Дали би сакале да имате партнер/ка ама да биде некоја позната фаца?

• Креатор на темата Креатор на темата drama187
  • Време на започнување Време на започнување
D

drama187

Гостин
Јас не би имал ништо против ако е таа позната манекенка,пеачка...:vozbud:

Зш да не ...:pipi: , ама се разбира како и се си има свои предности и недостатоци...

Имаме бе, нема што да сакаме. Неговата фаца ми е позната веќе добри 7-8 години, попозната - здравје. :kez:

хм шо знам, оти да не ... ко ќе излезиш да се курчиш пред сите :):)

Од кога стана битно, што е партнерот? Ако имам убава врска, ич не ми е гајле што е. А и башка, еден квалитетен избор на познати фаци кај нас, што да ти кажам...:pov:

Mi nemam nisto protiv ako jas ne sum zagrozena na nekoj nacin od takva vrska ....mislam na privatniot zivot

Ех тоа го сакам уште од времето на дајте Музика, Оливер прва севда!
Кога се очовечив малку Тоше го посакував в прегратки!
Откако Џастин се опраи и стана хот стаф, и него би ама уан најт стенд! И Бен Афлек такуѓере!
Metthew McConaughey и Jude Law може да потраат некое време а Moby го сакам за маж!:pipi:
И стари чичковци се, ама :drk: на Daniel Craig, Jhon Cusack, George Clooney и Aleck Baldwin, пред да се здебели!
Од кај нас, актерскава фела!
Рубенс Муратовски и Никола Ристановски :pipi:

У никој случај. Славата си носи товар. Јас сакам дечко, не фаца за шетање.
Башка од секогаш сум сакала приземјени момци, а не такви што ќе ме напраат пи4ка омразени меѓу многу други пи4ки. Немам аспирации за богат или славен дечко; сакам нормален смртник.

Ех тоа го сакам уште од времето на дајте Музика, Оливер прва севда!
....

Леле! Оливеррр! Кај ме потсети, и јас сакав да ми биде дечко :pos:

Не би сакала, доволно сум позната фаца и самата. :nesvest:
Сериозно, не се оптоварувам со тоа и баш и не би сакала да имам дечко што е некоја позната фаца, пошто така врската би ми била на мета на сечие око и суд, а врската сакам да ја чувам само за себе.

Па искрено овој
josh_hartnett_04.jpg

или овој
1133215416_cturesduff.jpg

Или овој
JoshHolloway.jpg

воопшто не би ми било проблем да ми бидат партнери.
Ама се додека сум у Македонија,прездоволна сум со обичен смртник,не дека и у странство не би била :)

da da da najmnogu bi sakala da imam partner sto e poznata faca, znam deka e loso i deka ne e ubavo ama mnogu mi e merak da me ima po vesnici :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom