К'на

• Креатор на темата Креатор на темата miloto
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 декември 2008
Мислења
114
Поени од реакции
3
дали некој има искуство со тоа и ако има можи да ми објасни на кој начин се употребува иначе за тие што не знат тоа е природна боја за коса и наместо со хидроген се раствора со руски или индиски чај барем јас така правам и ставам една жолчка ја мачкам косата и ја оставам еден час ,а вие ???

да ми објасни на кој начин се употребува

јас така правам и ставам една жолчка ја мачкам косата и ја оставам еден час ,а вие ???
Вау..зашо прашуваш како се користи кога знаеш како?
Инаку е природна замена за црната боја.За жолтата е камилицата..и за црвената имаше ама не ми текнува..
Обично кната ја користат оние шо се алергични на амоњак,на фарба едн со он..
Ја не ја сакам,зашо ја суши косата бааги а и фарбите ми се поубаво решение:)

Вау..зашо прашуваш како се користи кога знаеш како?
Инаку е природна замена за црната боја.За жолтата е камилицата..и за црвената имаше ама не ми текнува..
Обично кната ја користат оние шо се алергични на амоњак,на фарба едн со он..
Ја не ја сакам,зашо ја суши косата бааги а и фарбите ми се поубаво решение:)
затоа што пред некое време слушнав дека некој цела нојк спиел со намачкана коса и некако чудно ми падна :toe:

jas se iam farbano taka i mn e bezveze mn e neprakticna.inace vo bojata stavas malce rakija zolcka jajce i maslinov zejtin i ubavo ispaga bojata ama mn smrdi polesno e so fabra spored mene.

Ау мајка ми се фарбаше до пред некое време со к'на, ама не знам што ставала. Сега користи фарба:wink:

многу мириса оти е направена од изметот на камила,
барем јас така знам:toe:

многу мириса оти е направена од изметот на камила,
барем јас така знам:toe:

ја пак знам за кната се добивала од едно растение така барем пишува на пакувањето! јас таа што ја користев воопшто не смредеше напротив беше супер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom