PES 6/2009 - Online играње преку Hamachi

• Креатор на темата Креатор на темата THE_PIRAT
  • Време на започнување Време на започнување

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Потребно:
пач 1,20 од Конами
крак за пачот 1,2
и следново програмче:wink:
Упатство одкога ке го инсталирате пачот 1.20 на Конами:
1.Отпакувајте го фајлот pesgs1.0.3.exе во фолдерот каде што ви е инсталирана играта.
2.Отворете го
3.Притиснете 0 и ентер за инсталирање на сертификатот
4.И потоа притиснете 2 (Доколку ви покаже ерор одете во C:\\Documents and Settings\\(USERNAME)\\Local Settings\\Application Data и најдете го фајлот pes09.crt отворете го и инсталирајте го сертификатот)
5.Се е подготвено влезете во Хамачи и отворете го pesgreen и притиснете 1 за да креираш или 2 за да влезеш во веке креирана игра.
6.Ако сте креатор само внесете го твоето hamachi ip и ке ти се отвори пес 2009
7.Ако сте client прво внесете го Хамачи Ip-то на креаторот па вашето и пес ке се отвори
8.Кога сте влезени во игра одете во network и пишете вило кој user и pass потоа ке ви се отвори прозорец halsten... притиснете ок и agree.
9.Ако сте креатор креираш меч(мора да биде Friendly) ако си client барај меч.
Ако имате проблеми прашајте( а не би требало) само следете ги внимателно инструкциите тестирано е и работи.
п.с Не сум одговорен за настанати штети работете на свој ризик:toe:

Направете турнирче, првиот ќе ја има честа да биде потопен од мене. :icon_cool

Леле, само да помине месецов го менувам интернетот и има да ве мелам. Osobeno ovoj moderatorot s vrski sto go stavile. :kesa:

најсигурен сум дека ќе бидам прв....:blabla::zlo:

Ќе играм и јас ако почнувате од 1-ви за турнирчево инсталирам утре.

ај и јас ако мзое да влезам бев во лигата на фифа ама досадна е фифа ај сакам овде да играм ама ако мозе да ми стаите овде да симнам ова 1.6 пачот хамачи имам и да играме:ojea::ojea:

Како што разбрав јас,пак секцало ненормално кај тој што се приклучувал - join.

Кој е слободен после,ќе пробаме.

Jove,ja sum podmornica,nema sto da potopis.

Кај да го најдам ова

1.Отпакувајте го фајлот pesgs1.0.3.exе во фолдерот каде што ви е инсталирана играта.

-----------------------------
и кога се симнува тоа програмче...големината му е 4 кб...што да правам со тоа :D ...какво е тоа програмче 4 кб ...дај објасни или па погрешен линк за download е тоа!!

Кај да го најдам ова

-----------------------------
и кога се симнува тоа програмче...големината му е 4 кб...што да правам со тоа :D ...какво е тоа програмче 4 кб ...дај објасни или па погрешен линк за download е тоа!!
торент е фајлот отвори го со utorrent и ке ти се симне:helou:

ајде кој сака една партија..нека јави тука

И јас не сфаќам каде треба да го барам тој pesgs1.0.3 exe? Го пишав на isohunt ама не најде ништо, така да не можам да го симнам. Некој да ме просветли?

извади го преку горенаведениот линк...и пушти го преку торент ...сигурно имаш некој програм за download na torent....ако немаш најубаво ќе биде да си извадиш browser Opera.. таа сама си симнува торенти..без никаков програм...значи има вградено торент програм во неа.....
ајде симнувај па да пробаме :P

Има некој линк од пач 1,20 од Конами?

Се направив .. и со МАЦ пробуваме ама кога ќе влежеш network не прифаќа усер и пасс .... кој знае што е проблемот ???

Се направив .. и со МАЦ пробуваме ама кога ќе влежеш network не прифаќа усер и пасс .... кој знае што е проблемот ???
Не си направил нешто како што треба неможе да ни ти прифати усер и пасс биши било што и мора да прифати.Сигурен си дека го имаш 1.20 пачот од конами?

Што бидна со ова, функционира ли? Јас ги симнав пачот и тоа другото па не сум пробал дали работат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom