Најдобар антивирус?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар АнтиВирус: Kaspersky или Norton?

• Kaspersky AntiVirus

Гласови: 192 29,7%
  • Norton AntiVirus

Гласови: 53 8,2%
  • Не знам, не можам да се одлучам.

Гласови: 30 4,6%
  • Што е тоа антивирус?

Гласови: 15 2,3%
  • AntiVir

Гласови: 39 6,0%
  • Некој друг (ќе наведам кој)

Гласови: 118 18,3%
  • NOD32

Гласови: 199 30,8%

• Вкупно гласачи
    646
Чоек доста ги плашиш со вирусиве и тројанциве... Кажи им едноставно да внимаваат што симнуваат и какви страни посетуваат и ќе немаат гајле. Тогаш дури нема ни да им треба антивирус :).

Comodo Intertnet Security/Firewall нели овој е Free?

Да меѓутоа го ставив како одлична опција во Internet Security заштитата, зашто стварно е одличен, само што е наменет за малце по напредни корисници т.е. не е за нубови :)

The Power Of Norton vs zero day malware! (нови вируси стари само неколку часа)

http://malwareresearchgroup.com/category/malwareproducttesting/

Norton...:cuc:

--- надополнето ---

untitl1299080678.jpg

dajte nekoj antivirus, deka momentalno neam ni eden...avirata i zavrsi trailot, isto i na bit difenderot isto i na kasperskiot, iako od kasperski sum najzadovolen imav i trial reseter ali ne raboti nzm zaso!

dajte nekoj antivirus, deka momentalno neam ni eden...avirata i zavrsi trailot, isto i na bit difenderot isto i na kasperskiot, iako od kasperski sum najzadovolen imav i trial reseter ali ne raboti nzm zaso!

Повели подобар од Avast! free неможеш да најдеш.

Повели подобар од Avast! free неможеш да најдеш.
го инсталирав авастов фрее и ми најде 4 вируси до сеа... не е лош, кажи ми колку време го користиш и до коа трае trialot!?

го инсталирав авастов фрее и ми најде 4 вируси до сеа... не е лош, кажи ми колку време го користиш и до коа трае trialot!?

Регисрирај ја верзијата, т.е. внеси само мејл доле каде што ти пишува регистер, и имаш доживотна лиценца :)

Avast e најдобриот бесплатен антиврус, додека од оние што се плаќаат Нортон е број еден, се разбира зборам само за антивируси не за Internet Security или целосна заштита.

Како што ти кажа Psyside се што треба да направиш е да го регистрираш односно да ја внесеш твојата e-mail адреса и слободно можеш да го користиш, инаку Avast! free користам дома на мојот десктоп компјутер околу 4 години и немам никаков проблем досега, а додека на Лап Топот имам Northon супер е има многу опции + се грижи за перформансите на компјутерот, како и да не би го препорачал Norhton доколку користиш Dual Core processor со 2GB RAM

Како што ти кажа Psyside се што треба да направиш е да го регистрираш односно да ја внесеш твојата e-mail адреса и слободно можеш да го користиш, инаку Avast! free користам дома на мојот десктоп компјутер околу 4 години и немам никаков проблем досега, а додека на Лап Топот имам Northon супер е има многу опции + се грижи за перформансите на компјутерот, како и да не би го препорачал Norhton доколку користиш Dual Core processor со 2GB RAM

imam i5 2.4 so 6ram taka da frki neam od toj aspekt!

imam i5 2.4 so 6ram taka da frki neam od toj aspekt!

Па за Norton треба да фрлиш околу 90$ долари, јас искрено не би фрлил толку пари за Анти-вирус, Norton-от јас го добив како бонус кога го купив Лап Топот така да верувај нема да имаш проблем ниту со Avast! free :)

http://windows.microsoft.com/en-US/windows/security-essentials-download

го користам веќе 2 години е многу добар, ниту замара ниту зема ресурси ништо. А гледам и веќе е најкористен антивурис моментално. Така да ќе си продолжам да го користам овај

П.С

во виндос 8 е вграден и не ви треба дополнителна заштита

Avast Free AntiVirus е исто така многу добар.:)
--- надополнето: 14 март 2013 во 21:09 ---
Avast Free AntiVirus е исто така многу добар.:)

Помош! Сакам да купам антивирус се мислам помеѓу Нортон и Битдефендер. Кој би ми го препорачале вие?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom