old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Чоек доста ги плашиш со вирусиве и тројанциве... Кажи им едноставно да внимаваат што симнуваат и какви страни посетуваат и ќе немаат гајле. Тогаш дури нема ни да им треба антивирус
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Comodo Intertnet Security/Firewall нели овој е Free?
dajte nekoj antivirus, deka momentalno neam ni eden...avirata i zavrsi trailot, isto i na bit difenderot isto i na kasperskiot, iako od kasperski sum najzadovolen imav i trial reseter ali ne raboti nzm zaso!
го инсталирав авастов фрее и ми најде 4 вируси до сеа... не е лош, кажи ми колку време го користиш и до коа трае trialot!?
го инсталирав авастов фрее и ми најде 4 вируси до сеа... не е лош, кажи ми колку време го користиш и до коа трае trialot!?
Како што ти кажа Psyside се што треба да направиш е да го регистрираш односно да ја внесеш твојата e-mail адреса и слободно можеш да го користиш, инаку Avast! free користам дома на мојот десктоп компјутер околу 4 години и немам никаков проблем досега, а додека на Лап Топот имам Northon супер е има многу опции + се грижи за перформансите на компјутерот, како и да не би го препорачал Norhton доколку користиш Dual Core processor со 2GB RAM
imam i5 2.4 so 6ram taka da frki neam od toj aspekt!