Македонија доби принц, на ред е кралство!

• Креатор на темата Креатор на темата feniks_m
  • Време на започнување Време на започнување
Бог е = (Боге)

:smir:[/quote]

:) Доколку има шанси, да опстане неговата фамилија како кралска фамилија, и биде признаета од народот, јас функцијата на претседателот би ја сменил со титулата крал, со што Македонија би станала монархија. Но, владата да си остане со држењето на власта, доколку кралот би имал малку проширени надлежности од она што сега го има претседателот на Македонија.

:) Доколку има шанси, да опстане неговата фамилија како кралска фамилија, и биде признаета од народот, јас функцијата на претседателот би ја сменил со титулата крал, со што Македонија би станала монархија. Но, владата да си остане со држењето на власта, доколку кралот би имал малку проширени надлежности од она што сега го има претседателот на Македонија.

Уставна Монархија. :vozbud:

Не го знам човеков, ама не мора да го знам за да бидам сигурна дека од Бране и Гвујо е подобар. Не треба многу за да се биде подобар од нив...

За да станеш крал на Македонците,Филип Македонски изнесол еден говор велејќи-Кралот не се раѓа,кралот се станува со патење и болки

Принцот Боге...!!!?????? МУХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!! :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Делија тебе треба да те стаемо за принц или по твое краљевиќ, сигурно имаш плава крв од династијата ваша на Црноѓоревци.:nesvest:

Делија тебе треба да те стаемо за принц или по твое краљевиќ, сигурно имаш плава крв од династијата ваша на Црноѓоревци.:nesvest:

Зашто ја бе...??? :pos::pos::pos::pos:... Па еве го Боге бе... :pos::pos::pos::pos::pos::pos:... Еј умрев од смеење...

Абе се убаво, ама има еден проблем. Уште пред некоја година Тасе Стојков од Прдејци докажа дека е Император на Македонија. А знаеш дека титулата Император е поголема од принц/крал.

Освен тоа, тој и е втор прадедо на кралицата Викторија, брат на Сталин и внук на Обама. Па јеби га, има човекот врски. Каде се бута овој Боге пред него? :baeh:

Шала на страна, зар не гледате дека е шарлатан овој бе?

Поарно крал отколку претцедател ама пак ЌЕРКА НЕШО ДА НЕ ИМА?:back:

Омг...за некој ден(година) значи, може слободно да почнам да се кажувам дека сум од КРАЛСТВО МАКЕДОНИЈА... :toe: :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

или царство појако е? ... хммм..

page_name.gif

Многу аматерски сајт имаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom