БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Romanticar
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Германците ке имаат 4 а ние 2 Полска ке остане без бодови

браво, секоја чест... МАКЕДОНИЈА!!!! им посакувам голем успех у наредната фаза!!!
п.с немав можност да постирам на останатите теми за ракомет бидејќи интернетот ми е бул-шит...

Ајдеееееееееееее,ајдеееееееееееееее победивмеееееееееееееееееее :vozbud::vozbud::vozbud:
Го гледав само првото полувреме,зш сум нашкола :uvo: ,второто полувреме на телефон го следев,и шо да кажам,ѕверој! Лее.уште не можам да си дојдам на себе од победата, браво Македонијо!:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

сите ќе имет по 2 бода зш ние ја тепавме полска швабите нас а полска швабите

Ајдеееееееееееее,ајдеееееееееееееее победивмеееееееееееееееееее :vozbud::vozbud::vozbud:
Го гледав само првото полувреме,зш сум нашкола :uvo: ,второто полувреме на телефон го следев,и шо да кажам,ѕверој! Лее.уште не можам да си дојдам на себе од победата, браво Македонијо!:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

A koj moze da si dojde na sebe posle ovaa pobeda osven Rusite :pos2::pos2::pos2:

Каква утакмица свака им част од утакмица во утакмица се се подобри...Браво херои.

Луѓе ајде да се организираме да следиме еден директен пренос заедно на плоштад?Кој е за?:smir:

сите ќе имет по 2 бода зш ние ја тепавме полска швабите нас а полска швабите

polska svabite gi tepa??? abe ti da ne vidovit...ama ne ti e denot izgleda...svabite vodat 3 na poluvreme...

Germanija 4 boda

Makedonija 2 boda

Polska 0 boda

posle grupite....ete takaa..

А ако победат Германија, по колку бодови ќе имаат тие и Полјаците во наредната фаза?

Како се пресметуваат бодовите?
Германија ќе има 4 ние 2 и Полска 0

Awe luge sto se opteretuvate so toa koj kolku boda ke ima. Nie imame 2 a samo Germanija moze da ima pojke od nas so pobeda denes. Znaci vo sekoj slucaj sme podobri od Polska i ako prodolzime vaka ne ni moze nikoj nisto. Uzivajte vo pobedata za kalkulacii ima vreme utre e sloboden den na prvenstvoto. Makedonija vo srceto :oeoeoe:

Бев нашкола кога беше натпреварот.
Шо било то возбуда...Професорине одет во канцеларија да видат резултати слушаме на радио преку телефонине...
После радвење,радвење.....Искрено не очекував дека ќе победиме со олку разлика:wink:Браво Македонија:oeoeoe:

Македонија, Македонија, Македонија, Македонија, Македонија!!!
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Ajde ajde imame golema sansa da vlezime i vo polufinaleto pa i do finaleto so gospod napred ajde imame golemi sansi za da velzeme vo top 5. Najstrasni se sega Francija nemam zborovi za nih ali bitno e da se stigne so e mozno ponadole.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom